Sint mann krever at ammende mor skal «dekke seg» – det fantastiske motangrepet tar drittsekken ned på jorden

En debatt som har blitt diskutert mye de siste årene gjelder offentlig amming. Noen synes at amming er noe man gjør bak lukkede dører og at allmennheten skal slippe å se folks mer intime kroppsdeler på offentlige steder.

Så er det den andre delen, som nok de fleste tilhører. De som mener at amming er noe av det mest naturlige som finnes og at det er helt selvsagt at en baby skal få mat når den vil.

Da moren Melanie Dudley fra Austin i USA var i Mexico på ferie, ble hun bedt om å dekke seg til mens hun ammet – svaret hennes har nå fått hundretusener til å le høyt.

Det var i Cabo San Lucas i Mexico som Melanie Dudley var på ferie med sine nære og kjære, deriblant hennes fire måneder gamle baby. Akkurat som med andre babyer var det snart tid for den lille å spise.

Ble bedt om å dekke seg til

Sagt og gjort, Melanie trakk ned et stykke lin som dekket et av brystene hennes og lot babyen spise. Men det ble ikke satt pris på av alle.

Snart kom en fremmed mann fram og ba henne dekke seg til, noe Melanie gjorde – men kanskje ikke akkurat slik mannen hadde tenkt seg.

Kilde: Facebook

«Vi satt bakerst i restauranten»

Melanie ba deretter mannen sin om å gi henne noe å dekke seg med, og trakk da dekningen over hodet.

– Jeg er alltid diskret med ammingen og vi satt bakerst i restauranten. Amming er vanskelig som det er, vi trenger ikke mange fremmede som mener og tenker, sier Melanie til Yahoo.

Carol Lockwood, som kjenner Melanie, var raskt framme med telefonen sin og tok bilder av Melanie.

Hylles av tusenvis

Carol lastet opp bildet på Facebook, der den gjorde enorm suksess. I skrivende stund har over 100 000 mennesker sett bildet og ledd av Melanies geniale påfunn.

Bildet roses ikke bare av andre mødre som kjenner seg igjen i hennes situasjon, men også av mange andre.

For en smart mor som virkelig tok drittsekken ned på jorden!

Trykk på dele-knappen for å hylle alle mødre!