Foto: Facebook / Samantha Mravik-Miller

Lat pappa sover hele dagen etter fødselen – mammas smarte hevn får alle mødre til å le

Alle foreldre er sannsynligvis enige om at barnet deres er det mest verdifulle de har. I det øyeblikket de kommer til verden, endres livene deres for alltid til det bedre.

Det er et liv man selv har vært involvert i og skapt. I årene som kommer så får man se det lille barnet som først skriker og bæsjer til å bli å bli et eget menneske, med viljer og hensikter.

Småbarnsårene betyr imidlertid vanligvis mye søvnmangel, spesielt når barnet er helt nyfødt. Så våkner den i tide og utide for å mates, byttes på og bare holde på.

Når mammaen Samantha Mravik-Miller la merke til at mannen Chad Miller sovnet igjen og igjen etter at sønnen nettopp var født, bestemte hun seg for å holde ham våken – på et mildt sagt kreativ måte.

Miller-paret har allerede to barn, men i desember i fjor var det på tide at familien ble et annet medlem rikere.

Mor Samantha fødte en sunn liten sønn, men måtte vente noen netter på sykehuset for å sikre babyens velvære.

Kunne ikke holde seg våken

De første nettene betyr vanligvis mange våkne timer for begge foreldrene. Men i Millers tilfelle klarte ikke Chads far å holde seg våken, uten å sovne fra tid til annen.

Mor Samantha hadde imidlertid kommet på en strålende plan – hun hadde med en lekepistol som skyter myke skudd til sykehuset, som hun skjøt mot mannen sin for å holde ham våken.

Mom hack level 1,0000Worried about the nights in the hospital with your new born & dad sleeping?Well… then don’t forget one of these in your hospital bag 🤣

Posted by Samantha Mravik-Miller on Sunday, December 15, 2019

«Mammas-triks nivå 10 000! Bekymret for nettene på sykehuset med din nyfødte sønn og far sovende? Ikke glem å ta med en slik i vesken!» står det i et Facebook-innlegg Samantha publiserte etter at sønnen ble født.

Hyllet av tusenvis av mødre

Samanthas Facebook-innlegg har fått mye oppmerksomhet og tusenvis av foreldre har sluttet seg til hyllestkoret over hennes smarte trekk. Noe hun fant ut etterpå.

– Jeg trakk fram pistolen fordi vår fem år gamle sønn ble født, sov mannen min hele tiden da han skrek på sykehuset, sier Samantha til nettstedet Romper.

Til slutt måtte den lykkelige, og sannsynligvis slitne, familien reise hjem fra sykehuset og starte livet som en litt større familie enn tidligere.

Homeward bound! One year ago today, I was checking into Meriter & today we are checking out with a healthy baby boy.Never give up faith & hope 💗God is so so good! Cannot wait to be home with all my boys 💙

Posted by Samantha Mravik-Miller on Sunday, December 15, 2019

For en smart mor, tenk om man hadde funnet ut dette selv!

Trykk nå på deleknappen slik at vennene dine også kan lese dette i dag!