Kvinnen er 35 uker gravid – men fantastisk danseforestilling får hele internett til å juble

Graviditet påvirker kvinner på forskjellige måter. Noen kan ende opp med å bli sengeliggende de siste ukene før fødselen, noen føler seg uvel gjennom hele svangerskapet og er konstant kvalm – men det finnes noen klarer å opprettholde den aktive livsstilen.

Alle som er gravide håper på å få den herlige følelsen det er av å bære et barn. For noen er det mange utfordringer i tillegg, men man kommer alltid til å huske gleden og gløden man har når man er gravid.

Å ha en støttende og hjelpsom familie under svangerskapet hjelper selvfølgelig utrolig. De fleste gravide drømmer om at man kan leve sitt vanlige liv uten problemer, så lenge som mulig, før barnet kommer.

Slik ser det virkelig ut for kvinnen (i videoen). Hun er inne i sin 35 uke i svangerskapet, men hun danser fortsatt salsa på profesjonelt nivå. I stedet for å ta det med ro glir hun over gulvet i høye hæler, med lekre smykker på seg og med en vakker frisyre.

Herlig å se på

Ifølge britiske Baby Center UK er dans en veldig fin metode for gravide til å holde seg aktiv og i god form.

De fleste danser hjelp deg med å holde deg smidig, det styrker dine muskler og bedrer utholdenheten din. Det er smart å ta det forsiktig i starten, men om alt går som det skal er det bare å skru opp tempoet etterhvert.

Det er fantastisk å se hvordan den kommende moren i dette videoklippet beveger på seg – og hun lyser virkelig av glede. Jeg sitter med et smil om munnen når jeg ser på denne videoen.

Over 13 millioner har nå sett denne videoen:

Helt fantastisk! Trykk på dele-knappen nedenfor for at vennene dine skal få noe å smile av i dag!