Genialt: Morens smarte triks for å gjemme godteriet sitt fra barna har fått mye oppmerksomhet på nettet

Å være forelder er en av de tingene man setter mest pris på i livet. Man får se et liv man selv har vært med og skapt, vokse opp og bli en helt egen person.

Men selvfølgelig er foreldreskap hardt arbeid, og til tider kan man føle seg helt utslitt. Når barna da blir litt større merker man fort at de lærer fortere enn man trodde.

Hvor i hjemmet man oppbevarer godteri, lærer barn som regel så fort at man tror de har spionert på en da man har tatt en bit sjokolade – og da blir det vanskelig å få beholdt godteriet for seg selv.

Det gjelder med andre ord å være litt smart når man gjemmer godteriet sitt – noe denne skarpe moren virkelig var. Hennes smarte triks blir nå hyllet over hele nettet.

Det er britiske The Mirror som skriver om en engelsk mor som fant på det perfekte trikset for å holde ungene unna foreldrenes godteri.

Grønnsaksposer

Moren hadde lagt merke til at hennes barn hadde en nesten unaturlig evne til å oppsøke isen i fryseren, noe som gjorde at hun sjelden fikk beholde isen for seg selv.

Men så fikk hun en idé. Hvor kommer barna aldri til å lete? Morens barn, som mange andre små, synes ikke så mye om grønnsaker.

Så moren gjemte rett og slett isen sin i tomme poser for frosne grønnsaker.

Tusenvis av mødre hyller henne

Moren delte det smarte trikset sitt i en Facebook-gruppe for andre mødre – der hun forklarte at den nye «forpakningen» hennes tillot henne å ha isen sin i fred fra barna sine, som hun kan nyte når hun får litt alenetid.

«Isen varer vanligvis bare en uke av gangen, men siden jeg gjemte den slik har den holdt seg over en måned. Barna sover, isen er framme, endelig alenetid», skrev moren i innlegget som fikk mye oppmerksomhet.

«Smart, bra jobba og gratulerer med isen!» skrev en person.

«Hvordan har jeg ikke tenkt på dette selv?» skrev en annen.

«Så smart, elsker det!» skrev en tredje.

For et genialt triks! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se denne geniale ideen!