Den 2-årige datteren nekter å følge med pappa inn – se nå den smarte løsningens som hylles av tusenvis av foreldre

Alle som har vært småbarnsforeldre har nok fått oppleve de slitsomme situasjonene når ens trøtte unge får nok og lager en scene ute blant folk. Det kan fort skape pinlige situasjoner, men på den andre siden er det verste som finnes å se at barnet er lei seg.

Der og da gjelder det ofte å handle raskt og effektivt.

Mange mammaer og papper lærer jo å kjenne sine småttiser godt og vet hvilke knep som funker for å få barnet i bedre humør, men i blant må man kanskje ty til krisetiltak.

Særlig hvis tålmodigheten begynner å ta slutt.

Slik var det for pappaen i dette klippet (nedenfor). Han og den 2-årige datteren hadde vært ute og handlet. Jenta hadde blitt mer vrien for hvert minutt som gikk, stelt i stand scener, skapt kaos og til slutt vært helt ferdig.

Hun begynner å streike

Det hadde vært en anelse slitsom dag for faren, enkelt og greit. Sånn det kan være for småbarnsforeldre. Alt er faktisk ikke gull og grønne skoger – selv om mesteparten av tiden med smårollingen naturligvis er utrolig!

Youtube/ViralHog

Da far og datter kom hjem fra handleturen valgte 2-åringen å streike i form av å legge seg pladask på bakken, skriver siden amomama.

Mammaen observerte det hele gjennom et vindu i huset og valgte, samtidig som hun lo godt, å ta frem kameraet sitt.

Klippet har siden blitt spredt verden over og er sett av over 2 millioner seere – på grunn av pappaens geniale løsning.

Da han tok ut alle varene fra bilen så ber han datteren om å reise seg. Hun nekter totalt.

Youtube/ViralHog

Da bøyer han seg ned og plukker henne opp – som om jenta var en av bæreposene hans. Sannsynligvis er det ikke første gangen faren har måttet håndtere en slik situasjon.

”Veldig smart løsning”

Hun gjør ofte slike ting – og det er en av grunnen til at vi elsker henne, skrev mammaen i forbindelse med at hun la ut videoklippet på internett.

Dette er en skikkelig smart løsning – i stedet for å bråke med barnet”, skryter en seer.

Jeg fikk meg en skikkelig god latter av pappaens smarte løsning! Nå slapp han bråk, men fikk likevel med seg datteren inn! Trykk på deleknappen så også andre foreldre kan få se dette klippet!