Foto: Facebook / YouTube

44-årige professoren er far til 77 barn og venter 14 til – nekter å slutte å gi sperm: «Kan ikke si nei»

Å stifte familie eller ikke er opp til hver og en. Noen mennesker trives veldig godt uten barn, kone eller mann og lever et godt liv helt på egne vilkår.

Andre synes det er helt fantastisk med huset fullt av liv og familiemedlemmer på høyre og venstre side. Noen kan heller ikke, av biologiske årsaker, bli foreldre. Hvis man vil ha barn, kan man for eksempel få hjelp fra en sædgiver.

Som sædgiver kan man selv velge hvor ofte man donerer, noen mennesker liker å få mange barn. Men spørsmålet er om amerikaneren Ari Nagel, 44, tar kaka.

Han har 77 barn og venter for øyeblikket 14 til med kvinner over hele verden – og har ingen planer om å bremse ned, skriver Daily Mail.

Ari Nagel, 44, bor i New York og er professor i matematikk, og det er nok bra at han er så flink i regning, siden han snart blir far til 91 barn.

«Den gammeldagse måten»

I skrivende stund har Ari 77 barn, og han forventer også 14 barn til. Å bli far til 91 barn ville sannsynligvis være veldig utmattende hvis man fysisk gikk rundt og gjorde kvinner gravide.

Men bare et dusin har blitt lagd på «den gammeldagse måten». Ari har fått de andre barna ved å donere sperm til ulike kvinner over hele verden, noe som har gitt Ari kallenavnet «The Sperminator».

Ved å donere sperma i stedet for å ha sex med kvinnene som ønsker å bli gravid, beskytter Ari seg selv og kvinnene for sykdommer. På denne måten har han tid til å gjøre flere kvinner gravide.

Kilde: Youtube

Reiser verden rundt og donerer

Ari har ikke bare barn i USA, han reiser verden rundt og donerer sitt mildt sagt kraftige sperma.

– Jeg var i Afrika to ganger forrige måned for å hjelpe kvinner. Måneden før var jeg i Barbados og Georgia. Måneden før det var jeg i Russland. Jeg kan ikke si nei, sier Ari til Daily Mail.

Ari har aldri fått betalt for tjenestene sine, han mener at kjærligheten han mottar fra alle barna hans er nok.

– Jeg får betalt i klemmer og kyss. I tillegg får jeg en livstid av takknemlighet fra alle barn, sier Ari til Daily Mail.

Kilde: Facebook

Møter ikke alle barna

Fordi Ari er far til så mange barn, har han ikke tid til å møte alle, spesielt de som bor på andre kontinenter.

– Jeg får så mye glede av å være far. Noen møter jeg hver dag, andre har jeg aldri møtt. Det bor mange her i USA, noe som gjør alt mye lettere. Det er opp til hver familie, sier Ari til Daily Mail.

Her kan du se et lengre intervju med «The Sperminator».

https://www.youtube.com/watch?v=129KjFHpgtM&feature=emb_title&ab_channel=DoctorOz

Hva synes du om det her? Trykk på deleknappen for å gi ditt syn på saken!