Veltrent bestemor får unge enn til å gispe på treningssenteret – men når hun avslører alderen sin, kan ingen tro sine egne øyne

Utseendet pleier å bli mindre viktig jo eldre man blir. Man orker ikke holde på og bry seg om det ytre like mye, rett og slett.

Man har jobbet og slitt hele livet, da har man fortjent å legge på seg noen kilo velvære hvis man vil det.

I tillegg til det blir det vanskeligere og vanskeligere å holde seg i form jo eldre man blir, kroppen fungerer ikke helt på samme måte lenger, noe som er helt naturlig.

Men noen mennesker virker å trosse naturlovene. Lesley Maxwell (64) er en av dem. Bestemoren har en haug med unge menn som begjærer henne, til tross for hennes respektable alder.

Lesley (64) jobber som personlig trener og tilbringer dermed dagene sine på gymmen. Der hun stadig får oppmerksomhet fra betydelig yngre menn.

https://www.instagram.com/p/Cf59Up_PJAe/?utm_source=ig_embed&ig_rid=66cb5e39-eb5f-48b7-bec6-e5bccae88efe

«Wow!»

På Instagram har Lesley over 80 000 følgere, som mottar daglige oppdateringer fra treningssenteret eller stranden der Lesley mer enn gjerne tilbringer fritiden sin.

Kommentarfeltet på Lesleys Instagram er oftere enn ikke fylt med beundrende kommentarer fra både kvinner og menn.

https://www.instagram.com/p/ChJ1yv4ve4s/?utm_source=ig_embed&ig_rid=667032b8-fc5e-4eb1-9d60-7b9352bbbc4b

«Wow, for en veltrent kropp», er en av de aller vanligste kommentarene.

18-åringer sikler

Hvordan holder Lesley seg i så utrolig god form da? Hun spiser selvfølgelig sunt og i tillegg til å trene andre personer, trener hun selv fem ganger i uken.

Ifølge Lesley er alder bare et tall og tar gjerne opp kjærestene sine som eksempler, hvor nesten alle har vært yngre, for eksempel var eksmannen hennes 13 år yngre.

At mange av de beundrende kommentarene kommer fra unge menn er ikke direkte negativt, ifølge Lesley.

– Guttene er rundt 18, noe som er kjempegøy. Jeg tar alt som et kompliment, og det er ekstra gøy at de følger meg på Instagram. Selvfølgelig setter jeg pris på mannlige følgere. Menn gir jo litt ekstra krydder til livet, det endrer seg ikke uansett hvor gammel man er, sier Lesley ifølge Daily Star.

For en dame, hun beviser virkelig at alder bare er et tall! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får lese dette!