Nybakt pappa skal kle på babyen – men den fantastiske feilen får foreldre verden over til å le høyt

Å bli forelder er fantastisk, men det innebærer også mange nye utfordringer. En av dem er å skifte bleier. I begynnelsen er det ikke lett å vite hvordan man gjør det på best mulig måte.

Da det var på tide for denne faren å bytte på familiens 10 uker gamle gutt, syntes han at babydressen hadde et genialt design.

Han la merke til at det var et praktisk lite hull beregnet ment for bleieskift og passende hansker slik at sønnen Lenny ikke skulle kunne klø seg.

Men da moren, Gemma Louise Davis, senere så den lille gutten i antrekket, klarte hun ikke slutte å le. Bildet hennes har fått en enorm spredning på nettet og har blitt både likt og delt av hundretusener.

«Klarer ikke slutte å le»

Enig i at løsningen er genial!

Dette skrev moren til bildet:

«Mannen min gjorde vår 10 uker gamle baby klar for senga. Jeg gikk ned trappene og fant ham iført dette. Mannen min sa at han syntes kroppen til Lenny hadde et fantastisk design, fordi den hadde «hansker som hindrer ham i å klø» og «en enkel åpning for bleieskift».

Beklager, men jeg klarer ikke slutte å le! Han var helt utenforstående om at kroppen faktisk var opp ned og også så alvorlig i svaret sitt. Jeg er så glad for at jeg klarte å få dette på bildet».

My husband got our ten week old baby dressed for bed- I came downstairs to find him dressed like this! My husband said…

Posted by Gemma Louise Davies on Saturday, August 1, 2015

Dette her er jo faktisk helt fantastisk og jeg kunne ikke la være å dele dette med alle foreldrene jeg kjenner. Snakk om et herlig bevis på at dette med foreldreskap ikke alltid er så lett.

Dette ble nok et morsomt minne for livet for denne familien! Spesielt nå som det har blitt en verdenssuksess!

Jeg synes dette var helt fantastisk! Del gjerne nå om du er enig, så kan du by andre foreldre på en god latter i dag!