Moren blir lei av at kjæresten blåser i barna – den fantastiske hevnen lærer drittsekken en lekse for livet

Å ta vare på hjemmet og barna har kanskje historisk sett vært kvinnens oppgave, men de siste 50 årene har det blitt mer og mer jevnt fordelt. Selvsagt skal begge foreldrene ta like stort ansvar hjemme – og de fleste steder ser det nok slik ut i dag.

Men som med alt annet i verden er det alltid noen idioter som ikke lærer – og da er det også så herlig å se når de får smake sin egen medisin.

Akkurat slik er det her – der trebarnsmoren Georgina ble lei av at kjæresten stadig stakk til puben for å se fotball i stedet for å ta seg av hjemmet og barna.

Georgina er trebarnsmor som har blitt populær på Tiktok, hvor hun daglig deler morsomt materiale fra livet som mor og kjæreste.

Lei av den gamle mannen

I et klipp som nå er sett over fem millioner ganger, forteller Georgina hvor trist hun er over at kjæresten hennes alltid er på puben i stedet for å være hjemme og hjelpe til med barna.

Men i stedet for å sutre og mase, har Georgina laget en lur – og fantastisk – plan.

Kilde: TikTok

I stedet for å ta bilen og dra til butikken for å handle som hun sa, gikk Georgina og kjøpte en badedrakt – og dro på spa.

Sluttet å svare på telefonen

I klippet forklarer Georgina mer detaljert.

– Nå skal jeg ha litt alenetid. Han har allerede ringt to ganger, men jeg har ikke tenkt å svare. Jeg skal bare svare som han alltid gjør, «kommer snart».

Igjen hjemme, måtte kjæresten ta seg av barn og hjem – for en gangs skyld.

Så kom Georgina med en oppdatering, fra spaet.

Kilde: TikTok

– Takk kjære, hilste hun.

Her kan du se hele det fantastiske klippet!

For en fantastisk og herlig hevn! Trykk på dele-knappen slik at flere får sjansen til å hevne seg på ugjerningene til menn!