Mannen hastes til akutten etter vill sex med ung kvinne – legens uventede funn får gamlingen til å begynne å gråte

Skulle man stoppe hundre personer på byen og spørre dem om utroskap er greit, ville sannsynligvis 98 personer svart nei. Utroskap er et alvorlig svik og det kan ta flere år før personen som får hjertet sitt knust å komme over det.

Vil man starte et forhold med noen nye, er det eneste rette og ærlige å gjøre det slutt med sin nåværende partner før man går videre.

Selv om de aller fleste vil være enig i ovenstående, er utroskap dessverre veldig vanlig i dag.

Derfor er det veldig befriende å få lese eller høre om tilfeller der den utro personen blir avslørt, gjerne under pinlige omstendigheter– akkurat som i dette tilfellet.

Det er i TV-programmet Sex sent me to the ER, som betyr Sex sendte meg til akutten på norsk, at denne mildt sagt kaotiske historien ble avslørt for allmennheten.

Sex sent me to the ER handler om unike, og i dette tilfellet kompliserte, hendelser der pasienter blir tvunget til å dra på sykehuset med sexrelaterte skader. I programmet spilles scenene ut av skuespillere, men hendelsene er hentet fra faktiske legejournaler.

Denne saken har vakt mye oppmerksomhet, for den er mildt sagt komplisert, prøv å henge med nå!

Ereksjon

Det hele startet da en eldre mann haltet inn på akutten med en kvinne som var betydelig yngre enn ham selv.

Sykehuspersonalet trodde først det var en bekymret datter som hjalp faren sin til akutten, men det viste seg å være mannens mye yngre kjæreste.

Kilde: Youtube

Mannen hadde utrolige smerter i penisen sin, ereksjonen hans nektet nemlig å gi seg og til å begynne med benektet han at han hadde tatt noen form for stoff eller legemiddel.

Men etter mye om og men viste det seg at mannen hadde tatt ikke én, men fire-fem Viagra-tabletter – for å holde tritt med sin yngre kjærestes tempo i senga.

Kilde: Youtube

Legene slo deretter fast at mannen led av priapisme, en tilstand der ereksjonen nekter å legge seg til tross for utløsning og kan forårsake skader på penisen hvis man ikke tømmer den for blod.

– I verste fall kan man bli tvunget til å amputere hele penisen, sier legen Ahmed Nadeem i programmet.

Kilde: Youtube

Men det skulle snart bli mye verre for mannen.

Sykepleieren så detaljer

Da mannen ble undersøkt, kjente en av sykepleierne igjen han, og slo raskt fast at den unge kvinnen ved siden av ham ikke var hans kone, men en elskerinne. Sykepleieren hadde ikke tenkt å la den utro mannen slippe unna.

Hun ringte derfor til mannens kone, som stormet inn på akutten, fly forbannet.

– Jeg håper de må kutte av deg penisen, skriker kona i programmet!

Kilde: Youtube

Det viste seg da at mannen også hadde løyet for kjæresten sin, som trodde han var skilt. Hun dumpet ham naturligvis på stedet.

Plutselig lå mannen med en steinhard ereksjon og hadde på et øyeblikk –med rette – mistet både sin kone og unge elskerinne.

Kilde: Youtube

Om det utro svinets uheldige dag endte der? Absolutt ikke.

Elskerinnens far dukket opp

I rent raseri fant kona nummeret til elskerinnens far, som også stormet inn på akutten. Først for å skjelle ut datteren sin for hennes valg av kjæreste – men også for å besøke den utro mannen.

Det viste seg nemlig å være slik at elskerinnens far og den utro mannen var forretningspartnere – noe som faren selvsagt avsluttet umiddelbart.

Kilde: Youtube

Mannen mistet altså kone, elskerinne og jobb – utelukkende på grunn av sin egen idioti.

– Det er garantert en av de mest bisarre opplevelsene jeg har hatt på akutten, sier legen Ahmed Nadeem i programmet.

Nedenfor kan du se hele klippet (på engelsk).

Her kan man virkelig snakke om at karma slår til med full kraft – med rette for svinet! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!