Foto: YouTube

Kona samler esker i 6 måneder – bare for å spøke med mannen sin: «Herregud»

Finnes det noe morsommere enn å tulle med noen man kjenner?

Det kan oppfattes latterlig eller barnslig å lure noen for egen glede – men så lenge man ikke går for langt, kan vanligvis alle le av det som skjedde.

Det er jo det aller beste – når delt glede blir dobbel glede. Spesielt hvis man har å gjøre med folk som gjerne byr på seg selv.

Maureen Pritchard elsker å handle ting på nettet. Noen ganger blir det litt for mye, i hvert fall hvis man spør mannen hennes Rob.

Youtube/CBS

På grunn av det bestemte hun seg for å dra til med den herligste spøken vi noen gang har hørt om.

Samlet mange esker

I hele 6 måneder samlet Maureen hver eneste eske hun fikk med hjem da hun bestilte noe på nettet. Imidlertid var de godt skjult, slik at mannen aldri kunne finne dem. Kona ba også alle sine nærmeste om å gjøre det samme, slik at hun endelig kunne få samlet et mektig fjell med store og små esker.

Akkurat i tide til første april, årets store spøkedag, gikk hun til verks med planen sin. Mens Rob var på jobb, stilte Maureen ut nøyaktig alle eskene hun hadde samlet i løpet av de seks månedene. Snart så det ut som et transportfirma hadde vært hjemme hos paret og etterlatt den kanskje største leveransen til en privatperson som verden hadde sett.

I’ve been planning an April Fools joke to play on Rob for MONTHS!! I got him good! I wish I would have continued to…

Posted by Maureen Pritchard on Monday, April 1, 2019

Da Rob senere kom hjem og så det han umiddelbart trodde var noe kona hans hadde bestilt – gikk i taket. I et klipp som Maureen filmet fra innsiden av huset, kan man se hvordan han står og stirrer på den enorme haugen med varer – og bare slår ut med armene i ekte fortvilelse.

Youtube/CBS

Så snart han kom inn og spurte hva i all verden Maureen hadde gjort, sa hun at det bare var en spøk.

«Hva har hun gjort?»

Rob trodde imidlertid ikke på det før han åpnet eskene og så at de alle var helt tomme.

– Jeg tenkte «herregud, hva har hun gjort», sier han til CBS.

Paret fikk seg en god latter og spøken som gjennom et Facebook-innlegg fra Maureen har nå spredd seg enormt. Og folket ser ut til å være enige – dette var både morsomt og smart!

Synes du også at dette var en herlig spøk? Trykk da på dele-knappen, slik at vennene dine også kan lese om dette! Kanskje det er noen man bør teste på sin egen partner!