Foto:: Alice Velasquez / Facebook

Kjepphøy tenåring nekter å rydde rommet sitt – se nå morens herlige svar som får hele nettet til å vri seg i latter

Å ha det ryddig og ordentlig hjemme føles som en selvfølge i voksen alder, men da man var tenåring var det en annen sak. Da havnet klær, søppel og tallerkener overalt i hjemmet. Til foreldrenes store irritasjon.

Hva kan man som forelder gjøre når ens rotete barn nekter å gjøre opp etter seg? Skriking og kjefting fungerer sjelden når det gjelder kranglete tenåringer, og helt ærlig så er det veldig vanskelig å hele tiden skjelle ut barna sine.

En mor, Alice Velasquez, løste problemet med sin rotete tenåring på en helt strålende måte!

Når man er tenåring føler man seg alltid mer voksen enn hva man er, det gjelder nok de fleste. Man vil bestemme over seg selv og sitt eget liv, det hører til med alderen.

Begynte å tenke mer kreativt

Etter at Alice hadde bedt døtrene sine gang på gang om å rydde rommene sine uten hell, skjønte hun at hun måtte tenke litt mer kreativt.

En dag da barna var på skolen, satte hun sin geniale plan i verk. Hun valgte også å dele sin fiffige idé på sosiale medier.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214405243436264&set=a.3961578409238&type=3

«Hva gjør du når du er lei av å be tenåringene dine om å slutte å få rommet deres til å se ut som det var en hjemløs person som bodde der?

Du legger alt (JA ALT) i plastposer og selger dem tilbake for 250 kroner hver. (De trenger å tjene penger selv ved å gjøre husarbeid).

«La oddsen være i ditt favør»

Innlegget fortsetter:

Det beste?

Posene ble pakket da ting ble funnet i rommet – tilfeldig! Så deres 250 kroner kunne kjøpe dem en pose med skittentøy, en pose med søppel eller fotballutstyr. #LaOddsenVæreIDittFavør»

Her kan du se hele innlegget:

https://www.facebook.com/alice.velasquez/posts/10207770033880172

Man kan ikke gjøre annet enn å hylle denne smarte moren. For hva gjør man ikke når ingenting annet hjelper?

Jeg håper virkelig at barna lærte seg en lekse og at de holder rommet sitt litt mer ryddig i fremtiden.

Del dette smarte trikset med vennene dine på Facebook, slik at flere mødre og fedre kan gjøre det samme!