17-åring gjør lærerens liv til et skikkelig helvete – da dukker pappaen opp på skolen og lærer pøbelen en lekse for livet

Hva er det absolutt pinligste som finnes?

Svaret på det spørsmålet er så klart opp til hver og en. Det kan for eksempel handle om å snuble mot fortauet, eller at du slipper en fis høyt på jobben?

For mange av våre kjære tenåringer der ute, er dog svaret som oftest noe annet. Men det pleier å være det samme svaret hos veldig mange av dem.

Jeg prater selvfølgelig om ungdommen som blir veldig flaue over foreldrene sine.

Da denne familien fikk vite at den 17 år gamle sønnen oppførte seg dårlig på skolen i den amerikanske staten Texas, ja da fikk pappaen en genial idé. Og det dreide seg ikke om mobilforbud eller husarrest… Istedenfor skulle han komme på en lur plan som tok utgangspunkt i spørsmålet: Hvilken straff hadde vært den verst tenkelige – i sønnens verden?

Det tok ikke lang tid før han visste svaret.

Enjoying time with my son at the Cotton Bowl. A big thank you to Rick Bowles for the great tickets.

Posted by Brad Howard on Monday, January 2, 2017

Læreren hadde ved flere tilfeller gjort det klart for familien at 17-åringen pratet for mye i timene – og mente at dette forstyrret undervisningen.

Til slutt gikk det så langt at foreldrene innså at de måtte gjøre noe drastisk for å få en stopp på sønnens oppførsel. Derfor fikk faren, «Brad», en kjempeidé!

«Av en eller annen grunn sa jeg «Du, hvis vi får en samtale til, så kommer jeg til å dukke opp på skolen og sitte ved siden av deg i klasserommet'», sier pappa Brad til Buzzfeed.

Dette hadde de fleste tenåringer bukket under for – jeg kan bare forestille meg hvor mange som hadde svart at det hadde vært «såååå pinlig!». Og det viste seg at denne sønnens mareritt skulle bli virkelighet, og han hadde bare seg selv å skylde! For telefonen skulle snart ringe igjen. Det var enda en samtale fra læreren – og faren visste nå at det var startskuddet for hans kommende operasjon. Han var jo nødt til holde på det han hadde sagt!

«Jeg merket ham ikke – før…»

Sagt, så gjort.

Det var en helt vanlig morgen da tenåringen gikk inn i klasserommet.

Så skjedde det. Plutselig oppdaget han det fryktelige.

Der satt faren – midt i klasserommet.

– Jeg merket ham ikke før etter at jeg hadde sagt hei til alle mine venner, men jeg var kjempesjokkert, sier han til Buzzfeed.

Junior Year

Posted by Denise Howard on Friday, February 10, 2017

De andre tenåringene i klasserommet lo godt av hans fryktelige skjebne som snart skulle lære ham en lekse for livet.

Kan du gjette hvem flere som lot seg underholde veldig av situasjonen?

Lillesøsteren Molli så klart!

På sosiale medier delte hun bildet som nå har fått tusenvis til å le, men også hylle faren for hans tiltak. Det skulle jo lære sønnen, og alle andre, en lekse om at man skal oppføre seg i klasserommet! Og høre på læreren sin.

«Min pappa sa til broren min at om han fikk en til samtale med klage fra læreren, så skulle han komme til klasserommet…Pappa fikk en samtale til», skriver lillesøsteren sammen med bildet som hun har lastet opp på Twitter.

Også moren, Denise Howard har kommentert farens handling, som nå altså hylles på nettet.

«Mennene i familien Howard har blitt kjente. Vi hadde det mye gøy med dette, men det vi håper mest av alt er å nå få slippe flere samtaler om at Bradley avbryter timene!», skriver hun på Facebook.

Genialt handlet av faren! Det er så viktig at elevene oppfører seg og respekterer hverandre og sine lærere i klasserommet! Del hvis du også synes faren gjorde rett ved å sette sønnen på plass!