16-åringen drømte om å bli forvandlet til en vampyr – 7 år senere gråter mor når hun møter datteren

Alle mennesker er vakre som de er – det er min bestemte oppfatning.

Samtidig er det mange som ikke er fornøyde med sitt naturlige utseende og bruker livet på å justere hvordan de ser ut. Alt fra tatoveringer til piercinger og forskjellige operasjoner er ting som folk bruker penger på for å oppnå spesielle mål om.

Dette er selvfølgelig opp til alle og folks egen vilje må respekteres, men i noen tilfeller er det vanskelig å ikke tro at ting har gått for langt.

Som 16-åring var Amber Luke utilfreds med utseendet sitt. Hun likte ikke å se seg selv i speilet, men malte da raskt et bilde av hvordan hun ønsket å se ut. Den australske jenta ønsket blant annet å etterligne vampyrer og tatovere store deler av kroppen hennes – men snart skulle også det hele eskalere til å bli virkelighet.

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Amber hadde allerede 3 tatoveringer – men nå, 7 år senere, har hun hele 50 stykker. Kvinnen hevder å være avhengig av tatoveringer og har også et stort antall piercinger forskjellige steder. Hun har også delt tungen og farget det hvite øynene blå.

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Det siste var en prosedyre som kunne ha gjort henne blind. Den nå 24 år gamle kvinnen mente imidlertid at det var verdt risikoen – og i løpet av de første 3 ukene etter inngrepet så hun ingenting.

«Nå elsker jeg å se meg selv i speilet. Tidligere så jeg normal og kjedelig ut», sier hun ifølge Daily Mail.

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Kvinnen har brukt litt 70.000 kroner på tatoveringene og piercingene sine – men hun er langt ifra ferdig med kroppen sin, som hun ser som et eget prosjekt.

«Jeg angrer ingenting», sier hun og forteller at neste mål er å gjøre hjørnetennene spisse. «Jeg vil at det skal bli som en vampyr».

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Familien er generelt støttende, men moren begynte å gråte da hun la merke til at datteren hadde tatovert øynene.

«Det var den mest smertefulle av operasjonene mine», sier Amber, men legger til: «I dag er jeg veldig fornøyd med meg selv!»

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Hva synes du om forvandlingen hennes? Lik om du synes at Amber ble fin, del om du synes dette er galskap!