102-åringen sjokkerer alle med sitt superdykk – hylles nå av hundretusenvis

Å være 102 år – det er vel ingen alder?

Bare spør denne fantastiske gubben (nedenfor) som elsker å bade – og er som en fisk i vannet.

Han plasker også rundt med stil – og imponerer nå hundretusenvis!

Det sies jo at alder bare er et tall. Et oppbrukt uttrykk? Ja, kanskje – men i mange tilfeller viser det seg også å være ganske sant. Spesielt når det kommer til denne 102 år gamle mannen. Han lever et utrolig aktivt liv til tross for sin respektable alder. På dagtid elsker han å dra på utflukter – gjerne til havet.

Sjokkerer alle – gjennom å dykke

På sin 102-årsdag ble han invitert av barnebarnet sitt til en hel dag ute på sjøen. Gubben sa selvfølgelig ja og da man hadde kommet et stykke ut med båten var det på tide å bade.

Da dykket barnebarnet – og bestefar ville selvfølgelig ikke være dårligere!

Youtube

102-åringen satt først tittende da barnebarnet plasket rundt i vannet – og det så jo så gøy ut. Hvorfor ikke hoppe i selv? Den gamle mannen ville imidlertid ikke gjøre noe halvhjertet og trappe ned forsiktig. Nei da, slikt er for amatører!

Skal det bades, da skal det gjøres skikkelig! Det virker i alle fall som noe denne mannen mener!

102-åringen bestemte seg for å dykke ned i sjøen – til alles store forundring og overraskelse. Eller ja, barnebarnet heiet selvsagt på sin elskede bestefar. Så hoppet gubben – som en ren proffdykker!

Youtube

Gubben er kanskje 102 år, men det er ingen tvil om at han vet hvordan man skal ha det gøy her i livet. Hvis jeg når hans imponerende alder håper jeg at jeg kan dykke like pent – men på den andre siden føles det høyst tvilsomt!

For en fantastisk gubbe!

Her sjokkerer 102-åringen alle med sitt superdykk!

Alder er virkelig bare et tall, trykk på dele-knappen hvis du er enig! Denne gubben fortjener jo å bli hyllet!