Politihundens imponerende svar – som gjør enorm suksess på Internett

Noen hunder er utrolig intelligente.

Noen ganger føles det nesten uvirkelig når du blir vitne til hva de søte vennene våre kan gjøre, men det finnes noen spesielle viner som er spesielt gode.

Som schäferen i dette klippet (under) som blir kalt «verdens smarteste hund». Når du ser hva han gjør på kommando vil du forstå du hvorfor.

Jeg er nok ikke alene om å bli fascinert av hva vi kan få dyr til å gjøre. Det handler om fancy kunst og frekke triks til viktige oppgaver. Fremfor alt har hunder en utrolig evne til å lære å overholde bestemte kommandoer.

Har viktig arbeid å gjøre

Mange prøver å lære sine elskede hunder å sitte, ligge, rulle, og mer. Det er ofte en stimulerende del av dyrets oppvekst, men at triksene skal brukes til et eller annet større formål i fremtiden – er det ikke særlig sannsynlig.

Imidlertid er det hunder som har en jobb å gjøre!

Jeg mener kanskje hovedsakelig politihunder. De gjennomfører spesialtrening og er ekstremt raske. For at de skal samarbeide godt med eierne sine, er de vanligvis også betydelig mer lydige enn den gjennomsnittlige hunden (som imidlertid er helt fantastisk på sin måte).

Politiet gjør en gest

De små heltene, som daglig hjelper mennesker i deres viktige yrke, fortjener all vår respekt. Hvis du noen gang har tvilt på intelligensen deres, tror jeg du kan se på dette utrolige klippet (nedenfor). Det er verdt for alle å se!

Skjermdump: Youtube

En vakker schäfer ligger på bakken på en parkeringsplass og tar det med ro.

En politibetjent står noen meter unna. Plutselig gjør han en liten gest – og hunden innser med en gang at det er på tide å begynne å jobbe.

Youtube

Sjekk nå hva han gjør ved bilen – det er helt utrolig.

Politibetjentene bak kameraet kan ikke holde seg fra å le. Mest sannsynlig fordi de er så imponert over denne lille rakkeren som også gjør stor suksess på Internett.

Over 4 millioner mennesker har nå sett den fantastiske videoen!

Utrolig! For en fantastisk hund. Så utrolig bra!

Ikke nøl nå, trykk DEL hvis du også synes politihunder fortjener vår respekt!