Foto: YouTube

Politihundens imponerende svar – som er en kjempesuksess på nettet

Noen hunder er utrolig intelligente.

Det føles noen ganger nesten uvirkelig når man ser hva det søte dyret kan, men da bør man vite at det også finnes hunder som er enda skarpere.

Som schæferen i dette klippet (nedenfor) som kalles »verdens smarteste hund». Når man ser hva han raskt gjør på befaling, forstår man umiddelbart hvorfor.

Jeg er nok ikke alene om å bli fascinert av hva vi kan få dyr til å gjøre. Det handler om alt fra frekke triks til viktige oppgaver. Framfor alt har hunder en utrolig evne til å adlyde spesifikke kommandoer.

Har viktig arbeid å utføre

Mange prøver å lære sine elskede hunder å sitte, legge seg og rulle med mer. Det er ofte en stimulerende del av dyrets oppvekst, men at det skal bli brukt til noe større formål framover – det er det nok ikke så mange som tror.

Imidlertid er det hunder som har en jobb å gjøre!

Jeg mener da kanskje hovedsakelig politihunder. De gjennomfører spesialtrening og er utrolig flinke. For at de skal kunne samarbeide godt med sine førere, er de vanligvis også betydelig mer lydige enn den gjennomsnittlige hunden (som imidlertid er helt fantastisk på sin egen måte).

Politiet gjør en liten gest

De små heltene, som til daglig hjelper politiet i sin viktige profesjonelle praksis, fortjener virkelig vår respekt. Har man noen gang tvilt på intelligensen deres, så tror jeg man kan ta en titt på dette utrolige klippet (nedenfor). Den er virkelig verdt for alle å se!

Kilde: Youtube

En vakker schæfer ligger på bakken på en parkeringsplass og tar det med ro.

En politimann står noen få meter unna. Plutselig gjør han en liten gest – og hunden forstår umiddelbart at det er på tide å begynne å jobbe.

Kilde: Youtube

Se nå selv hva han gjør ved bilen – det er helt makeløst.

Politiet bak kameraet klarer ikke holde latteren inne. Mest sannsynlig fordi de er så imponert over denne lille rakkeren som også gjør suksess på nettet.

Over 5 millioner har nå sett den fantastiske videoen!

Utrolig! For en fantastisk hund. Så utrolig dyktig!

Ikke nøl nå, trykk på dele-knappen hvis du også synes at politihunder fortjener vår respekt!