Nesten alle ser en svart kråke på bildet – men kan du se hva det egentlig er?

Optiske illusjoner kan være utrolig fascinerende og virkelig spille oss et puss.

Dette synsbedraget har blitt spredt over store deler av internett, da alle synes å mene det er en svart kråke – men slik er det ikke.

Om man studerer bildet lenge nok skjønner man etterhvert at det er et annet dyr. Den fascinerende illusjonen som har blitt sett av tusenvis av mennesker, er ikke lett å løse.

Det hele startet med at bildet dukket opp på det amerikanske nettstedet Reddit, men for noen dager siden kom det også opp på Twitter – og da tok bildet virkelig av! Det fanget virkelig menneskers interesse – om mange sier at de aldri har sett noe lignende.

Bildet, som ble lastet opp av Robert Maguire, ser ut som en kråke. Tror de fleste som ser bildet. Det er dog feil – kan du se hva som egentlig er på bildet?

Robert Maguire skriver om synsbedraget: «Dette bildet av en kråke er veldig interessant fordi… det faktisk er en katt.» 

Og han har sannelig rett. Ved første øyeblikk ser det ut som en kråke som ser til siden med ansiktet med øynene rett på kameraet. Men ser man nærmere blir man klar over at Robert har rett.

Det er faktisk en katt som vrir hodet sitt rundt og ser inn i kameraet. Pusens andre øye er litt vanskelig å se på grunn av skygge, men det er uten tvil der.

Hvor mange bein?

Det utrolige synsbedraget er bare ett av mange som har florert på nettet de siste årene. En annen klassiker er den tegnede elefanten med «for mange bein.»

Spørsmålet du skal svare på er hvor mange bein denne elefanten har?

Slike bilder er virkelig fascinerende og «kråken» lurte meg skikkelig! Trykk nå på dele-knappen for å spre det imponerende synsbedraget!