Merkelig lyd vekker familien klokken 6 hver morgen – setter opp skjult kamera som fanger det supersøte

Som småbarnsforelder er man vant til å bli vekket tidlig om morgenen, noen ganger midt på natten, når ens barn kommer inn på soverommet for å få litt oppmerksomhet. Det er så klart koselig, men noen morgener vil man bare sovne igjen.

Men det er ikke bare småbarn som er våkne og rampete om morgenen, kjæledyr kan også kreve sin del av oppmerksomheten.

Noe denne familien fikk oppleve, takket være deres kreative små katter.

Å våkne lett og være morgentrøtt er ikke en kombinasjon man drømmer om, akkurat. Men det er dessverre ikke så mye å gjøre annet enn å prøve å sovne igjen – hvis det er mulig. For denne familien var det derimot en umulighet.

Hver morgen klokken 06:00

Hver morgen rundt klokken 6 hørte denne familien en merkelig lyd utenfor soverommet. Da de ikke klarte å finne ut hva lyden var, bestemte de seg for å sette opp et skjult kamera utenfor soverommet.

Lyden, som kunne sammenlignes med rask banking, var veldig iherdig, men da de så gjennom kameraet neste morgen, skjønte de raskt hva det var.

Kilde: Youtube

Kattene ville ha morgenkos

Det viste seg rett og slett å være en av familiens søte katter som hadde lyst på litt morgenkos.

Med sine små bakben banket han på døren i et forsøk på å bli sluppet inn.

Familien lastet opp klippet på nettet, hvor over en million mennesker nå har sett og ledd av den kløktige katten, som selvfølgelig endelig fikk komme inn til sin elskede familie for litt morgenkos.

Se hele klippet her nedenfor!

For en smart liten pusekatt! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette – det kommer de garantert til å sette pris på!