Idioten går løs på den stakkars kua med en enorm pisk – men kalvens steinharde reaksjon får ham til å stikke av umiddelbart

Blant det laveste mennesker kan gjøre er å mishandle uskyldige dyr. Dyr er så uskyldige, nysgjerrige og snille at man aldri trenger å være ekkel mot dem.

Det er rett og slett avskyelig gjort og er helt uakseptabelt. Ingen levende skapninger skal utsettes for vold eller mishandling!

Folk som ikke klarer å være snille og omtenksomme mot dyr fortjener å få sin straff, det er min bestemte mening – og det er veldig vanskelig å synes synd på slike typer.

Jeg tror dessuten vi alle er enige her!

Folk som skader eller mishandler dyr, fortjener å smake på karmaens fulle kraft.

Enorm pisk

Det beste er selvfølgelig når politiet klarer å gripe inn og fange idiotene og straffe dem etter loven, men noen ganger har ikke politiet mulighet til det. Imidlertid kan dyrene selv noen ganger vise hvor skapet skal stå.

Det var absolutt det som skjedde med den grusomme mannen i dette klippet (nedenfor), som har fått nesten 400 000 mennesker til å reagere på nettet.

Han står med en stor pisk blant kuene sine og slår hardt på en av dem når det stakkars dyret ikke gjør akkurat som han vil.

Bilde: Youtube

Men mannen ville snart angre på alt.

Se den steinharde hevnen

Fra høyre i bildet kommer det en kalv som ruser inn i området mellom idioten og kua som blir pisket.

Det er imidlertid ikke bare for beskyttende formål, den lille karen har også en hevnplan. En skikkelig en! Mannen fikk alt han fortjente – et skikkelig spark.

Den lille kalven flyr opp og sparker til ham med bakbeina.

Sjekk selv ut hevnen nedenfor!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=_QdxWD64o34&feature=emb_title&ab_channel=FHV300

Nå klarer drittsekken med pisken å komme seg opp igjen og virker fortsatt helt fin, men det tar nok en stund før han tar tak i den pisken igjen!

Forhåpentligvis lærte kalven ham en sårt tiltrengt lekse!

Synes du også mannen fikk som fortjent?

Trykk da gjerne på dele-knappen for å hylle den modige kalven!