Idiot løper fram for å sparke hjemløs hund – titter til høyre og innser den fryktelige feilen

En ting som aldri kan unnskyldes, er mennesker som går løs på uskyldige dyr. Jeg får vondt bare av at dyr holdes i fangenskap i dyrehager, eller på sirkus.

Det finnes en spesiell plass i helvete (som man jo sier) for slike mennesker, og så får man håpe at de får smake på en god dose karma.

Jeg kjenner ingen sympati for personer som er ute etter å skade dyr. Om de er slemme med dyr håper jeg de blir straffet for handlingene sine.

I dyreriket finnes det kameratskap mellom de forskjellige individene, akkurat som hos mennesker. Man støtter og hjelper hverandre, og kommer hverandre til unnsetning, om det behøves.

Et soleklart bevis på det – kan du se i videoklippet (nedenfor):

Unngår angrepet:

Det er et gammelt klipp og filmet med dårlig kamera, så bildet er ikke det beste – men samtidig ser man akkurat hva som foregår.

Det er nemlig en idiot (ja, jeg synes vi kan kalle ham det) som styrter mot en hjemløs hund på stranden. Målet er å angripe og sparke den uskyldige hunden, som man kan se i klippet.

I siste sekund lykkes dog hunden å hoppe unna og unngå mannens angrep. I samme sekund som mannen bommer på hunden ser han til høyre og innser hvilken stor feil han har gjort. Fra høyre kommer det nemlig flere hunder til unnsetning – og jager idioten bort.

Bilde: Youtube

Han tvinges til å løpe for livet, og hopper ut i vannet idet hundene tar ham igjen. Forhåpentligvis har han lært seg en lekse og slutter med slike forferdelige handlinger for godt!

Se nå klippet nedenfor som har fått over 170.000 til å le:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=JBY5rWEv9Ks

Synes du mannen fikk som fortjent? Trykk på dele-knappen i så fall!