Foto: YouTube

Hunden ringer sin savnede eier – tror ikke sine egne øre når hun hører hva bikkja har å si

Hunder er fantastiske dyr som det er veldig lett å bli nære med. De har en evne til å skape sterke bånd til oss mennesker, og det er nok sannsynligvis derfor de ofte blir beskrevet som våre beste venner.

Selv har jeg erfaring fra dette da vi hadde en hund hjemme gjennom hele oppveksten min. Det var helt fantastisk å ha en venn i tillegg til sine vanlige venner – og det var alltid noen som var helt overlykkelige da man kom hjem.

Ludde, som hunden vår ble kalt, fulgte oss nesten overalt. Han var veldig omgjengelig og likte ikke å være seg selv i det hele tatt. I og med at han var både pålitelig og lydig, var det imidlertid bra å ta ham med til de fleste steder.

Det er jo også sånn det skal være! I det minste hvis man spør en hundeelsker som meg!

Jeg har den bestemte oppfatningen at selv hunder, akkurat som vi mennesker, kan føle lengsel og savn. Jeg tror til og med at jeg har opplevd, men uansett er det selvfølgelig bra at man er sammen med hunden sin så ofte som mulig.

Kan ikke skjule følelsene

Ellers kan det bli bråk. Slik var det i alle fall for hundeeieren i dette fantastiske klippet (nedenfor). Hun var på forretningsreise med jobben sin, men mannen hennes bodde hjemme med hunden Stanley, som er en Airedale terrier.

Nå hadde så klart hunden det bra med mannen, men han virket fortsatt å savne kvinnen i huset.

Kilde: Youtube

Derfor ringte mannen partneren sin og skrudde på telefonens høyttaler. Da Stanley hørte hvem det var på den andre siden, kunne han ikke skjule gleden sin, kjærlighet og lengsel. Det hele blir en stor emosjonell bombe – og det er tydelig hva denne hunden føler.

Dette er sjarmerende og hjertevarmende på samme tid og virkelig et lysende bevis på at selv hunder kan føle menneskelige følelser.

Sjekk ut klippet nå selv!

Hunder er virkelig fantastiske dyr! Trykk nå på dele-knappen hvis du er enig, så kan dine hundeelskende venner også se dette fantastiske klippet!