Hunden blir tatt på fersken da hundeeierens egg har forsvunnet – reaksjonen er helt fantastisk

Det finnes massevis av morsomme hundevideoer på nettet. Noen er mer bedårende, andre får en til å le høyt – og noen inneholder begge parameterne. Alt i alt kan det konkluderes med at våre firebeinte venner er helt fantastiske!

Noen ganger, når jeg finner en morsom video, pleier jeg å videresende den til vennene mine. Mens noen kanskje er litt lei av det, er det fortsatt mange som får de samme reaksjonene som meg – altså at man blir helt salig og glad.

Tidligere i dag fant jeg dette (under) fantastiske klippet. Det har tatt internett med storm!

Det er en hundeeier som nettopp har kokt to egg som han la på bordkanten på kjøkkenet. Når han senere går tilbake inn i rommet, merker han at noen har spist opp maten.

«Lo så tårene trillet»

Mistankene rettes umiddelbart mot familiens søte hund – noe har nemlig skjedd med hundens kinn. De er større enn vanlig…

Twitter

Når eier Stevie konfronterer hunden, er reaksjonen helt fantastisk!

Sjekk ut det korte klippet selv gjennom å klikke på play-knappen nedenfor!

Reaksjonene fra seerne har haglet inn – og det er bare positive svar!

Man ser virkelig hvor skyldig hunden er i øynene hans når han blir tatt på fersken og til slutt orker han ikke å skjule eggene lenger, så de spretter ut.

Min gjetning er at hundeeieren måtte koke nye egg, men det kan han nok leve med etter å ha fått denne morsomme og koselige hendelsen på film!

Ikke nøl nå, trykk på dele-knappen hvis du også fikk et smil om munnen!