Foto: Twitter / @eUniFiEd

Hundeeierens falske tenner mangler etter luren – men se nå når hunden Maggie åpner munnen

Noen mennesker elsker å behandle dyrene sine som om de var mennesker.

Det kan være alt fra å spise den samme middagen og samtidig kle de opp i små klær.

Selv om jeg mener at man skal behandle dyrene sine så godt som mulig, kan noen ta et skritt tilbake og innse at de pelspyntende søtnosene bare er dyr.

Men det kan være veldig vanskelig å holde latteren inne når dyr havner i en menneskelig sammenheng.

Slik var det for en mann som for en tid tilbake tok en lur midt på dagen mens han passet datterens hund Maggie. Hunden er en blandet rase mellom Shih Tzu og chihuahua og helt nydelig hvis du spør meg!

Men da den midlertidige hundeeieren våknet, la han merke til at hans falske tenner var sporløst forsvunnet. De hadde ligget på nattbordet hans, trodde han, men ble umiddelbart usikker. Ingen kunne ha vært der og tatt dem.

Så uskyldig ut

Mannen trodde at han kanskje hadde glemt tennene inne på badet. Det hadde skjedd tidligere, så han dro dit for å lete. Inne på toalettet fant han bare hunden Maggie. Hun så uskyldig ut – til hunden åpnet munnen.

Da fikk hundeeieren et lite sjokk. Det viste seg at det var nettopp hunden som hadde tatt tennene – og til og med satt dem på seg selv.

Kilde: Twitter/@eUniFiEd

Nå er bildene, som Maggies mor Eunice senere la ut på nettet, spredt av tusenvis. Bildene av hunden med falske tenner er både søte og morsomme. Tilsynelatende så hun ut til å trives ganske godt med dem inne.

– Jeg fikk bilder tilsendt fra pappa og jeg lo så tårene trillet, sier Eunice, ifølge nettstedet Ladbible.

Kilde: Twitter/@eUniFiEd

Det er ikke så rart! Jeg lo godt av disse bildene selv! For en rampete søtnos av en hund.

Ikke vær sjenert nå, del hvis du også elsker rampete hunder! Disse bildene kommer garantert til å gi vennene dine en ekstra latter i dag! Så gjør dem en tjeneste og trykk på dele-knappen!