Hundeeier savner gebisset sitt etter luren – men se nå når den rampete hunden Maggie åpner munnen

Alle som noen gang har eid et kjæledyr vet at det er som å ha et ekstra familiemedlem. Selv om det er et dyr, behandler man det ofte som et menneske, man liker jo den så godt!

Det kan være alt fra at de får spise den samme middagen som en selv spiser til at man kler dem opp når det blir kaldere ute.

Det kan være veldig vanskelig å unngå å le når dyr havnet i en menneskelig kontekst. Slik var det også for en mann som for en tid tilbake tok seg en lur midt på dagen mens han tok seg av datterens hund Maggie.

Hunden er en blanding mellom shih tzu og chihuahua og helt nydelig spør du meg!

Fant ikke gebisset

Men da hundepasseren våknet, la han merke til at gebisset hans var sporløst forsvunnet.

De hadde ligget på nattbordet hans, trodde han, men ble umiddelbart usikker. Ingen kunne jo ha vært der og tatt dem.

Mannen trodde han kunne ha glemt gebisset på badet. Det hadde skjedd før, så han dro dit for å lete. Inne på toalettet fant han bare hunden Maggie. Hun så uskyldig ut – helt til hunden åpnet munnen.

Da fikk hundeeieren seg et lite sjokk. Det viste seg at det var nettopp hunden som hadde tatt gebisset – og til og med satt inn dem på seg selv.

«Lo så tårene trillet»

Nå spres bildene, som Maggies mor Eunice senere la ut på nettet, av tusenvis. Bildene av hunden med gebisset er både søte og morsomme. Tilsynelatende virket hun å trives ganske godt med dem inne.

– Jeg fikk tilsendt bilder fra pappa og jeg lo så tårene trillet, sier Eunice, ifølge nettstedet Ladbible.

Ikke rart! Jeg lo godt selv av disse bildene! For en rampete og søt hund!

Disse bildene vil garantert gi et ekstra smil til vennene dine i dag! Så gjør dem nå en tjeneste og trykk på dele-knappen!