Flodhesten slipper ut en gigantisk fis – det fantastiske klippet har fått 38 millioner mennesker til å le

Nesten alle skapninger her på vår vakre jord lider tidvis av gass i magen. Det er helt naturlig og ingenting å skamme seg over, men for oss mennesker er det ingenting man befinner seg blant folk.

Hvis man vil slippe en løs, som det kalles på litt finere norsk, går man gjerne litt unna andre. Ingen vil lukte på dine kroppslukter.

Men i dyreriket er det ikke tilfellet det samme. Det er gratis å gi slipp når naturen kaller, noe som selvfølgelig gir opphav til mange morsomme situasjoner.

Som i klippet nedenfor, hvor vi kan se en flodhest som slår verdensrekord i promper.

Flodhesten er virkelig et morsomt dyr og veier vanligvis mellom 1 og 2,5 tonn, noe som gjør den til det nest største pattedyret på land, etter elefanten.

Det lover med andre ord godt for en hel del gasser i magen.

Slipper gigantisk fis

Å bo i en dyrehage kan ikke være veldig morsomt for et dyr, selv om de blir tatt godt vare på i de fleste tilfeller, er deres naturlige miljø den ville naturen.

Å være fanget i en dyrehage og bli sett av mennesker i flere dager kan dyr håndtere på mange ulike måter – men spørsmålet er om denne flodhestens reaksjon slår det meste.

Kilde: Public Domain Pictures

Det som kommer ut av flodhesten, er det i hvert fall ikke mulig å gå glipp av – han slipper en enorm promp foran et mildt sagt forbauset publikum.

Sett av millioner av mennesker

Klippet av den prompende flodhesten har blitt sett av 38,8 millioner mennesker og flodhesten har fått kallenavnet: «Harry the Farting Hippo» – og har blitt litt av en kjendis på nettet.

Her kan du se det omtalte klippet – det er umulig å holde latteren inne!

Trykk nå på dele-knappen og by vennene dine på en latter i dag – de kommer garantert til å sette pris på det!