Fantastiske klippet: Den kosete hunden vil holde hender med eieren sin – men se nå når hun snur seg

Noen av oss trenger litt mer oppmerksomhet og kos enn andre. Noen nøyer seg med en klem, men andre vil ha gaver hver dag, søte lapper med fine ord og fine gester hele tiden.

Jeg prøver å sette pris på hvert fantastiske øyeblikk jeg får med en annen person jeg liker. Du vet aldri om det er siste møte – og det er viktig å glede seg over livets goder.

Hunden Lucy er en annen skapning som elsker å bli oppvartet.

Hun er en golde retriver, som har en litt annerledes hobby. Noe Lucy synes er det beste i verden er nemlig å kjøre i bil, men med visse forutsetninger – at hun får sitte i forsetet. Da elsker hun å kjøre rundt på veiene med sin eier.

Vender seg fornøyd rundt

Samtidig er kona Carissa i baksetet mens samboeren hennes kjører bilen. Idet hun tar frem mobilen for å filme det som skjer i forsetet, lykkes hun med å fangen en fantastisk ting på kameraet.

Det viser seg nemlig at Lucy ikke nøyer seg med å bare sitte i forsetet denne dagen. Hunden vil også «holde i hånden» med eieren – og når den herlige hunden får lov til å holde eieren i hånden, snur hun seg veldig fornøyd til kjæresten i baksetet og smiler bredt. Så nøye, for det går fort.

Det er veldig søtt og bedårende.

Se selv på det korte, herlige klippet! Jeg har sett flere ganger, men klarer ikke å få nok.

Something you might not know about lucy…. she has to be holding your hand in the car…. finally got it on video 😭😂 #goldenretriever #mixbreed #dogsarefamily #lucylugotsomesplannintodo

Posted by Carissa L. Robins on Friday, August 10, 2018

Fantastisk! For en viljesterk og kosete hund! Trykk nå på dele-knappen for å spre det herlige klippet videre med vennene deres!