Den lille kattungen sliter med å komme seg opp trappen – se nå når bestevennen kommer til unnsetning

At hunder og katter ikke kan være venner er en av de mytene man egentlig ikke vet hvor kommer fra. Alle som noen gang har hengt med både hunder og katter sammen vet at dette ikke stemmer i det hele tatt.

Tvert imot kan bikkjer og pusekatter skape veldig sterke bånd til hverandre og bli som søsken som hjelper hverandre i tykt og tynt.

Det tulles, koses og krangles til og med i blant – men stiller alltid opp for hverandre. Bare ta klippet nedenfor for eksempel.

Katter og hunder har kanskje litt problemer med hverandre sånn i begynnelsen, men slik starter nesten alle vennskap hvis man tenker seg om.

Man er litt tilbakeholden og forsiktig, kanskje til og med på vakt. Men etter hvert som tiden går, blir vennskapet sterkere og man blir bestevenner.

Kommer ikke opp trappene

Dette er tilfellet for schæferen Tennyson og den lille kattungen Moo. Siden Tennyson er voksen og selvstendig, har han tatt på seg et lite ansvar over den betydelig mindre Moo.

Tennyson hjelper rett og slett noen ganger, som klippet nedenfor illustrerer så fint.

De to vennene er på vei opp en trapp i huset, men for lille Moo er det alt annet enn enkelt med de litt høye trappetrinnene.

Så kommer Tennyson til unnsetning.

Bilde: Youtube

Umulig å ikke le

Eieren av de to vennene var raskt framme og filmet Tennysons heltedåd, og lastet deretter opp klippet på nettet.

Der har det ikke overraskende vært en stor suksess og mer enn 14 millioner mennesker har sett klippet og trukket på smilebåndet av den snille hunden.

Se hele klippet under!

For noen små søtnoser! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!