Her er den fantastiske barnedrakten med innebygd gulvmopp – som får babyen til å rengjøre når den kryper

Maten lages ikke av seg selv, sengen res ikke av seg selv – og det blir ikke rent hjemme av seg selv. Det får barn lære seg i tidlig alder. Det gir dem en god forståelse og ansvarsfølelse for voksenlivet.

Men de aller første årene så er jo barn bare barn og de kan ikke hjelpe til ordentlig hjemme. Før nå!

Nå finnes det nemlig en genial oppfinnelse som kan få selv den minste i husholdningen til å være en hjelpende hånd med de daglige gjøremålene – og den er også ganske billig!

De fleste foreldre vet at når man får et barn, så tar han eller hun det meste av ens fokus. Sånn skal det naturligvis også være, men det kan føre til at ting man tidligere hadde tid til nå blir lidende.

Det kan være veldig utfordrende å få gjort alle gjøremålene når det er en liten rakker i huset.

Innebygd gulvmopp

På den andre siden er det aldri for tidlig å lære de små å hjelpe til i husholdningen. Takket være et genialt firma vil ting som dette fra nå av også bli mye enklere, mener nettstedet Diply.

Bilde: Amazon

Eller hva med et babyplagg med innebygd mopp som lar småbarn rengjøre mens de kryper rundt på gulvet?

Denne smarte – og søte – drakten har mopper i mikrofiber på både armer og ben. Når de kryper rundt så samler de altså på seg støv og skitt som man enkelt kan få bort i vask.

Perfekt gave

Plagget er tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser, varianter og farger. Den koster mellom 20 og 30 dollar, det vil si tilsvarende rundt 200 til 300 kroner – og kan blant annet kjøpes via nettstedet Amazon.

Bilde: Amazon

Selv om vi ikke kan garantere at den fungerer like bra som en ekte mopp, er det umulig å ikke dra på smilebåndet av tanken på ens egne barn i en sånn her. Det er viktig at de lærer å ta ansvar i tidlig alder – eller hva?

Flere anmeldelser fremhever at det i hovedsak er en tullegave – og det er nok også sånn man skal se det. Min venn som snart skal bli mamma vil definitivt få en slik av meg!

Bilde: Amazon

Trykk på dele-knappen slik at alle kommende foreldre kan se dette lekre babyplagget!