Foto: YouTube

Babyens forvirring – når han får møte pappas tvillingbror

Noe som alltid er veldig spennende er å treffe tvillinger. Som ung kjente jeg to brødre – og de var nærmest identiske både i utseende og personlighet. Det var først etter to år i samme klasse som jeg med sikkerhet kunne skille dem.

Det handler ofte om å lete etter små detaljer som kan gi et tydelig hint om hvem av tvillingene som man prater med eller står ved siden av.

Denne typen ting kan føre til festlige situasjoner, og jeg vet at brødrene som kjenner til og med pleide å lure foreldrene sine gjennom å »bytte plass» med hverandre.

At selv deres mor og far hadde vansker med å vite hvem som var hvem sier det meste.

Babyen tar nettet med storm

Ikke alle tvillinger er kopier av hverandre, men i noen tilfeller er det utrolig fascinerende å studere hvor utrolig like to personer kan være. Bare spør babyen i dette fantastiske klippet (nedenfor) sett av over 25 millioner mennesker på nettet.

De voksne tvillingene Michael og Stephen står ved siden av hverandre. Førstnevnte har nylig blitt far, og ettersom brødrene bor i forskjellige byer, har den lille gutten ved navn Reed ikke fått møte onkelen sin før nå.

Foto: YouTube

Familien mistenkte at det kunne være en morsom reaksjon ettersom de to mennene er så vanvittig like hverandre, så de valgte å filme det spennende møtet.

Tvillingene bytter også briller

Den lille gutten merker umiddelbart at personen på motsatt side ligner sin far – til tross for at det egentlig er noen han aldri har møtt før. Michael må derfor sende gutten over til broren Stephen.

Tvillingene gjør det ekstra vanskelig for lille Reed ved å bytte briller – og den lille babyens forvirring er snart komplett. Derfor tvinges brødrende til å sende gutten fram og tilbake, han blir jo hele tiden sikker på at det er mannen på motsatt side som er hans virkelige far.

Foto: YouTube

Det hele er både morsomt og utrolig søtt, samt en ren bekreftelse på hvor vanskelig det kan være å skille tvillinger. Se nå det søte klippet!

Dette var vel søtt? Trykk nå på dele-knappen slik at den lille pjokken kan gjøre dagen for flere personer!