Babyen slipper kraftfull fis – men hundens reaksjon får tusenvis til å le høyt

Noe av det mest naturlige som finnes er å slippe fiser, lette på trykket, prompe – ja, kall det hva dere vil. Alle promper – så enkelt er det og selv om man ikke burde prompe midt ute blant folk er det ingenting å skamme seg over.

Vi har alle kjent på den følelsen hvor det bobler i magen og at gassen bare må komme ut. Den følelsen har en tendens til å inntreffe i de verste situasjonene, men vanligvis så klarer man å kontrollere seg selv.

Å finne et toalett i en slik stund er en skikkelig lettelse!

Det finnes både situasjoner hvor det er morsomt når noen promper, samtidig som det også forekommer veldig pinlige situasjoner. Det klippet vi har nedenfor er uten tvil en av de morsomme!

 

I dette klippet, som er sett av over 600.000 mennesker, så er det en liten baby som ligger rolig ved siden av familiens hund. De virker begge som om de er gode venner.

Moren har ved en tilfeldighet tatt opp kameraet og filmer sine elskede søtnoser. Tidlig i videoen noterer hun seg at babyen ser ut til å forsøke å gjøre ditt fornødne.

Moren tror at det er en liten fis som er i anmarsj og heier på sin lille baby, slik at hun skal få lettet på trykket.

Men plutselig braker det skikkelig løs. Det får hunden virkelig til å reagere sterkt. Jeg skal ikke røpe for mye, dere kan se klippet nedenfor. Jeg sitter i alle fall å fniser av den lille prompegurien.

Hunden kom seg raskt unna da han fikk ferten av fisen! Ingen vil jo ha en skikkelig braker i ansiktet, så jeg fortår hunden veldig godt.

Trykk nå på DELE-knappen for å spre denne morsomme videoen videre!