Babyen møter «påskekylling» for første gang – det fantastiske klippet får millioner til å trekke på smilebåndet

Påsken er en fantastisk tid på året. Våren begynner å ta tak i oss, det er barn som løper rundt kledd til påske og man får spise masse godteri. Mange velger også å feire høytiden med slekt og venner.

Selv om vi feirer påske for å minnes Jesu lidelse, død og oppstandelse, pleier det faktisk å bli ganske hyggelig. Historien bak er kanskje litt dyster – men nå for tiden føles det som at det mest er bra ting som skjer på denne tiden av året.

Spesielt hvis man spør barna!

Youtube

For dette føles tross alt som litt av deres høytid. Ungene får påskeegg, spiser god mat og kler seg ut. Det kan være fantastisk å ha småbarn rundt seg under påsken – da pleier det å bli ekstra gledelig og morsomt.

Se nå den fantastiske reaksjonen

Denne videoen (nedenfor) er et ytterligere bevis på det. Det er en liten jente som skal feire påske for første gang. Storesøster har da satt fram en påskekylling (det er riktignok en høne, men «påskehøne» føles ikke som et like etablert ord) på bordet foran babyen.

Youtube

Dette leketøyet er imidlertid ikke så enkel og trist som den ser ut, den kan nemlig sprette fram egg! Sjekk nå ut den lille jentas reaksjon når hun legger merke til hva som skjer. Det er både morsomt og søtt!

Dette er ekte påskeentusiasme! Storesøster får da hjelpe familiens yngste slik at hun får se det hele igjen. Umulig å holde seg fra å trekke på smilebåndet!

Sjekk nå ut det fantastiske påskeklippet selv!

Trykk nå på dele-knappen for å by vennene dine på en ekstra latter i påsken!