5-åring tar tidenes morsomste skolebilde – når mamma ser i ryggsekken ler hun så tårene triller

Mange av oss husker nok da det var tid for å ta bilder på skolen. Man ville se så bra ut som mulig og gjorde alt for å dekke til kviser, ha frisyren å plass og ha på seg de fineste klærne sine.

Det var på en måte et alvorlig øyeblikk, men ikke alle velger se på det slik.

5 år gamle Drew benyttet i stedet muligheten til å bli verdenskjent – gjennom sin fantastiske og morsomme grimase!

Det var en helt vanlig dag i den amerikanske byen Atlanta, da denne uttrykksfulle og glade gutten kom hjem fra skolen, da mor Stronajai Miles (25) tok opp ryggsekken hans. Hun ville vite om sønnen hadde noe som måtte sjekkes ut eller signeres for lærerne.

La ut bildene på Facebook

Da innså hun i stedet at de nylig hadde tatt skolebilder – uten at sønnen fortalte moren om dette. I sekken lå Drews portrettbilder og en regning som skulle betales hvis familien ønsket å beholde bildene.

Kilde: Facebook/Stronajai Miles

Bildene fikk moren til å le seg i hjel. De så gutten med gapende munn, som om han var midt i et skrik – og fotografen hadde virkelig klart å fange guttens spesielle og fantastiske personlighet.

Kilde: Facebook/Stronajai Miles

– Da jeg vokste opp var skolefotografering en stor ting, sier mamma Stronajai til nettsiden Today. Man gjør ikke noe dumt, hvis vi gjorde det i min tid, så havnet vi i trøbbel.

Den litt sjokkerte moren valgte å legge ut bildene på Facebook – og etter bare noen timer hadde hun fått tusenvis av reaksjoner. Folk elsket bildet av sønnen hennes.

3/10/19I’m so mad right now! I checked my sons book bag and find these!!!!3/11/19 Edit: these pictures have not been…

Posted by Stronajai Miles on Sunday, March 10, 2019

Moren innrømmer imidlertid at hun også ble litt irritert.

– Dette er fortsatt skolen, så jeg ventet i så fall et tradisjonelt bilde. Men nå som jeg vet hvor mye glede dette bildet har gitt ulike mennesker, da kan jeg jo ikke fortsette å være sint, sier hun.

Jeg fikk meg en god latter av dette sjarmerende bildet! For en fantastisk liten gutt! Trykk på dele-knappen hvis du er enig, så kan du være med å spre glede rundt om i verden!