28-åringen har Storbritannias største bryster – kan verken kjøre bil eller jogge

Plastisk kirurgi blir mer og mer vanlig i dagens samfunn. Om det er bra eller dumt er opp til enhver å vurdere, men så lenge personen som legger seg under kniven er voksen og vil gjennomføre operasjonen, er det ikke mye å verken tenke på eller mene om.

Det er rett og slett opp til hver og en hva man velger å gjøre med sin egen kropp.

For de fleste av oss føles det derimot dristig nok å endre frisyren eller kjøpe noen nye klær for å spice opp utseendet vårt.

Men for 28 år gamle Leia Parker er det stikk motsatt, hun vil se ekstrem ut. Derfor har hun også brukt over 100 000 kroner på å forstørre brystene sine – noe som har gitt henne Storbritannias største, ifølge henne selv.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Fem brystforstørrelser

Leia Parker, fra sørvestlige London, har hatt store bryster siden puberteten. Allerede før hun la seg under kniven hadde hun E-cup.

Men da Leia var 19 år gjorde hun sin første brystforstørrelse, og siden har det bare rullet på.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0tmkW3kB6zY5SiQ1Si6fbNYJjMrzraTmGFnbRNfSvzJJmNC6huVfL6T3J9wzgWYb2l&id=100077303096069

Etter å ha fått en K-cup hjemme i England, måtte Leia til utlandet for å fortsette å forstørre brystene.

– Nå har jeg NN-cuper, som må være blant de største brystene i hele Storbritannia, sier Lea til nettstedet Pressfrom.

Leia har selv brukt rundt 10 000 pund, som tilsvarer rundt 125 000 norske kroner, på brystene sine.

Kan ikke løpe eller kjøre bil

Å ha såpass store bryster som Leia kommer også med noen ulemper.

Leia kan blant annet ikke lenger kjøre bil, fordi størrelsen på brystene gjør det umulig for armene å nå rundt til rattet.

– Jeg trener mye, men jeg kan ikke løpe fordi det gjør vondt i rygg og skuldre. Jeg sover også med en spesiell pute, som egentlig er for gravide kvinner. Alt annet er for ubehagelig, sier Leia til Pressform.

Hadde spiseforstyrrelser

De store brystene har derimot ikke alltid vært en velsignelse. Som 14-åring led Leia av bulimi da hun var usikker på kroppen sin og hvordan den så ut.

– Jeg likte ikke utseendet mitt, jeg ville være mindre og smalere, sier Leia til Pressform.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02oQigMKnoZgwqUMWdWwJLoWnwaSF6B1PDNoAi3m9FLgNiPN5cjEmHyuj2pWAjJU41l&id=100077303096069

Men da Leia var 17, fikk hun en jobb på et kjøpesenter gjennom en venn, og sparte deretter opp til sin første brystforstørrelse.

I dag jobber Leia som modell av ulike slag og tjener over 100 000 kroner i måneden takket være sine enorme bryster.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!