Noe i det koselige familiebildet er veldig feil – se nå nærmere for den skumle detaljen

Ikke alt er som det ser ut til å begynne med.

Når man først ser noe, kan det framstå helt vanlig og normalt – men når man velger å se litt nærmere på det og forstå helheten, kan det noen ganger dukke opp morsomme, skumle eller interessante detaljer.

Gjennom årene har vi sett flere bevis på slike ting – for eksempel da en jentegjeng ikke la merke til den skumle detaljen i bakgrunnen av bildet. Denne typen villende observasjoner har fascinert oss mennesker i lang tid.

Kanskje det er derfor disse funnene sprer seg som ild i tørt gress på nettet.

Ett av bildene som har blitt mest omtalt gjennom årene, ser ut som et helt vanlig familiebilde. Mor, far og deres fire barn sitter på en sofa og ser på kameraet – men nå er det slik at noe er skummelt i dette bildet.

Ser du det skumle?

Selv om alt ser fredelig, enkelt og normalt ut, er det noe som er litt feil. Imidlertid er det vanskelig å oppfatte ved første øyekast – men det er også poenget her.

Personlig måtte jeg se både lenge og godt før jeg fant ut av hva det var – men da jeg så den merkelige detaljen, kunne jeg ikke holde meg fra å le.

Se nå på bildet nedenfor. Det ser ut som en fantastisk liten familie, men det er noe som skjuler seg i bildet – som også forandrer ting.

Kan du se hva det er? Her er bildet.

Klarer du se det merkelige i bildet?

Hvis du lyktes, så har du gjort en god jobb. Da ser det ut til at du har et skikkelig falkeblikk!

Her er detaljen

Hvis ikke vil vi gi deg svaret nedenfor. Se inne i den røde ringen.

Se der! En syvende person ligger altså inneklemt under alle.

Vi får anta at familien var fullt klar over dette, ellers er det nesten på tide å begynne å tro på spøkelser!

Test vennene dine

Sannsynligvis var dette bare en spøk, men det er fortsatt uklart nøyaktig hvem det er som ligger der. Det vi imidlertid sannsynligvis kan slå fast er at han eller hun sannsynligvis ønsket å komme opp igjen så snart bildet ble tatt – etter å ha ligget der under seks andre personer.

Denne litt morsomme detaljen fikk bildet til å spre seg som ild i tørt gress på nettet – og det er kanskje ikke så rart. Jeg fikk meg i alle fall en god latter av dette.

Test vennene dine nå ved å trykke på dele-knappen nedenfor, så ser du om de klarer å finne den syvende personen like fort som deg!