Foto: Instagram

Nesten ingen ser den nakne kvinnen på bildet – men klarer du å finne henne?

Hjernens synsinntrykk kommer fra øynene våre, det er derfra hjernen tolker alt og skaper et bilde som får oss mennesker til å forstå hva det er vi ser på. Dette går utrolig raskt, og noen ganger henger ikke hjernen vår med det øyet oppfatter.

Hva skjer når øyet oppfatter noe som kanskje ikke er akkurat det det først ser ut til å være? Da blir man forvirret, og kanskje det er grunnen til at optiske illusjoner har fascinert oss mennesker gjennom alle tider.

Nedenfor finner vi en optisk illusjon som virkelig har skapt diskusjoner – men klarer du å finne den nakne kvinnen på bildet?

Optiske illusjoner, eller visuelle illusjoner som de også kalles, setter virkelig sansene våre på prøve. De viser noe som ved første øyekast er et helt vanlig bilde, men jo mer man ser, jo flere detaljer oppfatter man.

Enestående kunstverk

Jörg Düsterwald jobber som kroppsmaler og med hjelp fra dyktige fotografer prøver de å forene menneskekroppen med naturen.

Men kan man virkelig få mennesket og naturen til å sømløst »gå inn i» hverandre? Svaret er et rungende ja – og resultatene er uten sidestykke!

Mange av Jörgs utrolige illusjoner har spredt seg som ild på nettet – sannsynligvis fordi bare en brøkdel klarer å finne mennesker i disse vakre naturbildene.

Finn den nakne kvinnen

Nå skal vi teste hvor skarpt falkeblikket ditt er. Nedenfor er et fotografi der en naken kvinne gjemmer seg et sted på bildet – klarer du å finne henne?

Studer bildet veldig nøye, så ser du snart kvinnen.

Ser du henne? Hvis ikke, avslører vi svaret nedenfor.

Den nakne kvinnen gjemmer seg her

Hvis du ikke klarte å finne den nakne kvinnen, så kommer et innzoomet bilde som avslører hvor hun gjemmer seg.

Der er hun!

Fant du henne? Da kan du gi deg selv et velfortjent klapp på skulderen, bra jobba!

Nå kan du utfordre vennene dine ved å trykke på deleknappen!