Hva ser du på dette bildet? Svaret ditt kan si noe interessant om deg som person

Litt her og der, i aviser og på nettet, kan du finne personlighetstester av ulike slag. Tester av denne typen er på ingen måte vitenskapelige og bør alltid tas med en stor klype salt.

Men til tross for det er personlighetstester veldig morsomme å gjøre, og dessuten stemmer de overens ganske ofte. Nedenfor finner vi en slik test, som består av en optisk illusjon, det vil si et bilde som er vanskelig å tolke og som inneholder mer enn bare ett motiv.

Svaret på hva du ser først på bildet kan si noe om din personlighet.

Optiske illusjoner, eller visuelle illusjoner som de noen ganger også kalles, har fascinert mennesker siden uminnelige tider.

Tolker dem ulikt

Det som gjør dem så spennende er at vi mennesker ofte tolker dem ulikt. Det jeg ser i en optisk illusjon trenger ikke være det samme som du ser, selv om vi ser på det samme bildet. Spennende, ikke sant?

Når øynene våre ser et bilde, spiller vi ikke bare vårt syn inn, men også tidligere erfaringer, vaner og hvordan vi er som personer.

La oss nå se på hva dette bildet sier om deg.

Hva ser du først?

Her kommer bildet. Det første du ser i det vil avsløre noe om deg som person.

Er du klar? Bildet finner du nedenfor.

Hva var det første du så? Svarene på hva det betyr finner du nedenfor.

Er du en kvinne og så mannens ansikt først?

Dette kan bety at du leter etter litt romantikk eller har en høy seksuell lyst. Du kommer veldig nær en potensiell partner og er ikke redd for å vise kjærlighet.

Er du en mann og så mannens ansikt først?

Det betyr at du bryr deg veldig mye om dine mannlige nære venner, og at du tenker mye på dem. De betyr mye for deg, og du verdsetter deres meninger veldig høyt.

Er du en kvinne og så kvinnens ansikt først?

Det indikerer en veldig sterk selvtillit. Du er veldig komfortabel med deg selv og du er ikke redd for utfordringer eller å by på deg selv i sosiale situasjoner.

Er du en mann og så kvinnens ansikt først?

Det indikerer at du, akkurat som kvinnen, er romantisk og seksuelt ladet. Du er ikke redd for romantikk og elsker å finne en potensiell partner.

Jeg synes det stemmer ganske bra på meg uansett, selv om det ikke er noen eksakt vitenskap bak dette.

Trykk nå på deleknappen og la vennene dine testes sin personlighet!