Hva legger du merke til først på dette bildet? Svaret kan avsløre noe spennende du ikke visste om deg selv

Hvordan kommer det at vi mennesker er som vi er? Hvorfor er noen på en måte og andre på en annen. Har utseende vårt noe å gjøre med vår personlighet? Spørsmål som mennesket har stilt seg selv siden tidenes morgen, vi er enkelt og greit fascinert av vår egen skapelse.

Visuelle illusjoner, eller optiske illusjoner som de også kalles, sies ifølge noen å kunne avsløre noe om hvordan vi er som mennesker. På nettet er det mange forskjellige personlighetstester baserer seg på ulike egenskaper vi mennesker har.

Selvfølgelig skal man ta slike tester med en god klype salt, men de er fortsatt ganske morsomme og de stemmer ganske godt overens.

Den optiske illusjonen nedenfor har spunnet rundt på nettet i flere omganger og skal kunne si noe om hvordan man er som person, basert på hva man først ser på bildet.

Tigerhode – eller en ape?

Ok, her kommer bildet der man ved første øyekast kan oppfatte ulike ting, avhengig av hvilken personlighetstype man har.

Hva er det første du ser på bildet? Under bildet forklarer vi hva det sier om deg som person.

Hva ser du? Forklaringen kommer nedenfor.

Hvis du så et tigerhode først

Det kan innebære at din venstre hjernedel er mer aktiv enn din høyre. Dette betyr at du er analytisk som person.

Du liker å planlegge og tenker ofte logisk og realistisk, fantasier er ingenting for deg. Alle avgjørelser du tar, tas etter nøye vurdering.

Hvis du så en ape først

Da er din høyre hjernedel mer aktiv. Du er kreativ og liker å drømme deg bort. Du tenker ikke så mye før du gjør ting, og tar beslutninger basert på magefølelse.

Du er impulsiv og veldig emosjonell, du holder ingenting inni deg. Du lærer av dine erfaringer, selv de dårlige.

Selv om man skal ta dette med en klype salt, er det fortsatt spennende å gjøre testen! Trykk nå på dele-knappen og se hva vennene dine ser først!