Hva er det første du ser på dette bildet? Svaret kan avsløre noe interessant om din personlighet

Noe som er veldig interessant å tenke på er hvordan andre mennesker oppfatter ting i forhold til seg selv. Det er ganske sjelden man ser noe, skaper et bilde av det og så spør personen ved siden av hva den personen oppfattet.

Skulle man gjøre det, ville man sannsynligvis blitt overrasket over resultatet, vi mennesker ser virkelig forskjellige ting i samme motiv. Ting som bakgrunn, minner og synsstyrke påvirker oss i vår tolkning av virkeligheten.

Men hva øynene oppfatter, kan ifølge noen si noe sikkert om vår personlighet.

Personlighetstester av ulike slag bør selvfølgelig alltid tas med en klype salt, men ganske ofte er de morsomme å gjøre og stemmer ganske bra overens.

Helt siden menneskers eksistens har man grublet og filosofert om hvorfor vi er slik vi er.

Hva driver oss og om personlighetene våre kan reflekteres med forskjellige attributter, både eksterne og interne. Kanskje det er derfor denne typen test er så populær.

Hva ser du?

Denne enkle testen innebærer å se på et bilde, og det du først legger merke til, avslører noe om hvordan du er som person.

Er du klar? Her er bildet.

Hva var det første du så på bildet? Nedenfor avslører vi hvordan du er som person.

Så du en naken kvinne?

Hvis det første du så var en naken kvinne med strømpebånd, er du eventyrlysten og åpen som person. Nye utfordringer og opplevelser er det som gjør livet verdt å leve, ifølge deg.

Du lever ikke etter noen spesiell planlegging, men gjør det som faller deg inn i øyeblikket. Du er kreativ og har lett for å lære nye ting.

Så du et vindu?

Hvis du i stedet først så et åpent vindu, med gardiner og en bro med et tre utenfor vinduet, er du en omtenksom person.

Du har ganske mange, men veldig nære venner, og du liker å planlegge langt på forhånd. Du er veldig bestemt og vet nøyaktig hvordan du skal nå dine mål. Du jobber hardt og føler deg bedre hjemme på sofaen enn på dansegulvet.

Passer det deg bra?

Trykk da på deleknappen slik at vennene dine også kan ta testen!