Kvinnen på bildet har ingenting med nyheten å gjøre. Foto: PxHere

Turist skynder seg til akutten etter vill festnatt på stranden – 2 dager senere gjør legene et ufattelig funn

Alle har vi vel vært på ville festkvelder i vår ungdom. Først og fremst når man er utenlands kan det gå ekstra hardt for seg.

Men det spørs om ikke denne britiske kvinnen slår en slags rekord. Denne historien er ikke morsom i seg selv, men det er verdt å nevne at den er ekstremt unik.

Etter en vill festnatt på stranden i spanske Tenerife ble hun tvunget til å oppsøke lege etter to døgn. Og det legene fant har fått internett til å få hakeslepp.

Kvinnen, som kommer fra England, hadde reist til Kanariøyene, nærmere bestemt Tenerife, for å ha ferie.

Sjokkerte leger

I løpet av ferien møtte hun en annen gjeng, også fra England. Sammen bestemte de seg for å ha en skikkelig festnatt på stranden. Kvinnen opplyser selv til britiske Daily Mail at hun mye hun ikke husker fra den nevnte kvelden.

Etter festnatten klaget kvinnen på magesmerter og et par dager senere hadde hun såpass vondt at hun oppsøkte et akuttmottak. Legene undersøkte henne og fant noe de aldri tidligere hadde sett.

Kvinnen på bildet har ingenting med nyheten å gjøre. Foto: PxHere

Politiet mangler ledetråder

I kvinnens underliv lå det nemlig en skilpadde, som hadde forårsaket en infeksjon og dermed var opphavet til magesmertene?

– Det er fortsatt uklart hvordan den havnet der. Verken vi eller kvinnen har noe som helst anelse, opplyste spansk politi.

Sånn kan det gå når man fester litt for hardt. Trykk nå på dele-knappen for å spre denne underlige artikkelen! 

Sånn kan det gå når man feste litt for hardt! Trykk på deleknappen for å spre denne viktige informasjonen til alle ungdommer der ute! Jeg skal sende dette til barnebarnet mitt med en gang!