Nå kan du bo på verdens eneste hotell med pølsetema – pølser på menyen, langs veggene og i sengen

Å bo på hotell kan være en helt spesiell opplevelse. Man kan nemlig selv velge hvordan man skal bo og siden oppholdet nesten alltid er kortvarig, kan det være gøy å prøve noe litt «galt», noe man kanskje ikke vil ha hjemme, men som likevel er morsomt for øyeblikket.

Og nå kan man bo på verdens første hotell med pølsetema.

Det ligger, ikke overraskende, i Tyskland og alt på Bratwursthotel handler virkelig om pølser, skriver nettstedet Ladbible.

Hotellet, som ligger i tyske Rittersbach, har syv rom som alle har samme tema: nemlig pølse, pølse, pølse. På menyen finnes pølser i alle fasonger, langs veggene henger tørkede pølser og når det er leggetid kryper man ned blant pølseformede puter.

Kilde: Facebook

Ligger vegg i vegg med slakteri

Bak hotellet står slakteren Claus Böbel, som bestemte seg for å utvikle familiens slakteri med et hotell for pølseelskere.

Hotellets fulle navn er BB&BB, som igjen står for Böbel, Bratwurst, Bed og Breakfast.

Ettersom Claus er fjerde generasjons slakter, har han godt grep om pølser, noe menyen i restauranten sladrer om.

Kilde: Facebook

Kan ta pølsekurs under oppholdet

I restauranten finnes det nesten bare pølseretter. Pølsesuppe, pølsesalat, pølsebuffet, smaksmeny – her finnes det meste. Til dessert kan man nyte pølseis eller sjokoladekake med pølseskiver som topping.

Når man ikke spiser pølser, kan man lære om pølser i det omkringliggende slakteriet. Man får se hvordan pølser lages under en guidet omvisning i slakteriet – og selvfølgelig få en smakebit.

Kilde: Facebook

En pølsefylt natt på hotellet koster i underkant av 1 000 kroner – som kanskje er en rimelig pris for en ekte pølseelsker?

Trykk på dele-knappen slik at dine pølseglade venner også får denne fantastiske nyheten!