72 år gammel bestemor får unge menn til å heve øyenbrynene på stranden – se når hun går opp av vannet

Jo eldre vi mennesker blir, jo vanskeligere er det å holde seg i toppform. Det skjer av flere årsaker, delvis fordi det er biologisk betinget ettersom kroppens forbrenning rett og slett går ned med alderen og delvis fordi man kanskje begynner å nyte livet litt mer i eldre dager, noe som resulterer i noen ekstra kilo. Det er selvsagt ikke noe galt med det, selv om man selvfølgelig skal holde på med gåturer, sykkelturer eller lignende. Men 72 år gamle Carolyn Hartz viser at alder virkelig bare er et tall!

Å leve et sunt liv er en tanke som vi alle bærer med oss, selv om vi tydeligvis velger å ignorere den fra tid til annen, spesielt i helgene når man liker å unne seg noe godt! Men Carolyn Hartz har levd et sunt liv i over 30 år, og nå gjør hun kvinner som er flere tiår yngre grønne av misunnelse med sin veltrente kropp.

Var avhengig av sukker

Carolyn Hartz, som i dag har skrevet bøker om kosthold, var avhengig av kaker og andre søtsaker, men bestemte seg for å slutte helt med sukker for 30 år siden.
– Det var veldig vanskelig i starten men jeg tror egentlig det er nøkkelen til at jeg klarte å holde meg i form. Jeg spiser alltid protein til hvert måltid, spesielt til frokost. Det demper vanligvis den største sukkersugen, sier Carolyn til nettstedet Shared.

«Ingen sjalusi»

Andre tips som 72-åringen har til andre kvinner er å ta godt vare på huden og unngå solen. I tillegg er det ifølge Carolyn viktig å ha den rette innstillingen til livet.
– Ikke sammenlign deg selv med andre, men la deg heller inspirere. Å være sjalu på vennene dine er å sløse med følelsene sine og egen velvære. Tenk heller ikke på alder som et problem, sier Carolyn til Shared.

For en kvinne, hun vet virkelig hvordan hun holder seg frisk! Trykk på dele-knappen for å inspirere vennene dine!