Drømmen er sann: Her er julekalenderen for alle vinelskere – ny flaske hver dag!

Julekalenderen er blant det beste med julen! Hver dag bygger man opp en liten forventning i forkant av den herlige julaften med sin Tre nøtter til Askepott og nystekt ribbe.

Som barn fikk jeg alltid en sjokoladekalender og det kjøper jeg fremdeles til meg selv hvert år. Men da jeg fikk denne nyheten i innboksen ble jeg med en gang sugen på å teste den ut – det er nemlig en vinkalender!

Det er det amerikanske selskapet Direct Wines som innfører julen med å lansere en vinkalender, skriver nettstedet Elite Daily. Bak hver luke finnes en liten mini-flaske med vin.

Oppdag nye smaker hver dag

Kalenderen inneholder 24 helt ulike flasker, noe som gir deg sjansen til å prøve en ny smak hver dag. Vi snakker da om chardonnay, champagne, bordeaux-viner og alt mulig forskjellig.

Denne kalenderen koster nok en del mer enn den vanlige sjokoladekalenderen og kommer med en prislapp på knappe 1 100 kroner, men med tanke på mengden vin man får blir det jo ikke så altfor dyrt.

Bra for helsen

Å drikke en flaske vin om dagen høres jo altfor mye ut, men dette er små varianter som knapt fyller et glass. Og ett glass vin om dagen hevder jo enkelte er bra for helsen.

Blant annet forebygger antioksidantene i vinen risiko for hjerte- og karsykdommer og benskjørhet, samtidig som det er bra for minnet.

Jeg som elsker å ta meg et glass vin på kvelden synes dette er fantastiske nyheter! Trykk på dele-knappen så dine venner også får ta del i denne herlige nyheten!