Roberto ble verdenskjent for å ha verdens største penis – her er den skjulte sannheten om hans 48 cm i buksene

Størrelsen på penisen, spiller det noen rolle? Det er et veldig omstridt spørsmål, og det finnes kanskje ikke noe riktig svar.

Men for Roberto Cabrera fra Mexico er dette et alvorlig emne.

Han har i mange år hevdet å ha verdens største penis på 48,2 centimeter. En stund har derimot den selverklærte tittelen vært i faresonen.

Bilde: Youtube

Vi har tidligere skrevet om Roberto Cabrera – og det er ingen tilfeldighet. Han har virkelig vært i rampelyset de siste årene – etter lenge å ha hevdet å ha verdens største penis.

Selv om det aldri har vært offisielt, ville hans påståtte 48 cm være en rekord.

Finnes tvilere

Meksikaneren har tidligere fortalt oss at han ikke kan få ereksjon, ha sex eller gå ordentlig på toalettet – men forslaget om en penisreduksjon er noe Roberto alltid har viftet bort.

Bilde: Youtube

Spesielt siden han i en periode håpet på å bli pornostjerne.

– Jeg er fornøyd med den fordi jeg vet at det bare er jeg som har en så stor en, har han sagt til Barcroft TV.

Bilde: Youtube

Imidlertid tror ikke alle på ham, noe The Sun har rapportert om.

Legen Jesus Pablo Gil Muro hevder til og med at Roberto og penisen hans er en stor bløff. Det finnes også grunner til å tro at han er inne på noe.

Det ble allerede reist mistanker da legen undersøkte Roberto for første gang da pasienten nektet å fjerne bandasjen han vanligvis har rundt penisen sin.

En rikelig mengde forhud

Til slutt klarte derimot Jesus Pablo Gil Muro å overbevise den selverklærte verdensrekordholderen til å ta et røntgenbilde.

– Den viste at Roberto har en rikelig mengde forhud som strekker seg nesten helt ned til kneet. Selve penisen er derimot ikke lenger enn 16-17 centimeter fra roten, forteller legen til TV-kanalen.

Bilde: Youtube

Roberto selv har ikke uttalt seg åpent om påstanden om at han er en bløff. Det er derimot ingen tvil om at denne nye sannheten vil ryste hans verden usikkert.

Her er et innslag om Roberto.

Jonah Falcon har verdens største penis

Så hvem har egentlig verdens største penis?

Det er mye som tyder på at det er amerikaneren Jonah Falcon som med sine drøyt 35 centimeter i underbuksene også har vært ute og kritisert sin meksikanske kombattant.

– Jeg synes det er latterlig og han virker desperat, har Falcon sagt, ifølge The Sun.

Her har vi tidligere skrevet om Jonah Falcon. Jonah dukket opp på et TV-program og sjokkerte alle da han viste fram penisen sin.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får vite denne viktige sannheten!