Restaurantgjesten tafser ung servitør på rumpa – 2 sekunder senere får kunden akkurat det han fortjener

Ingen, uansett hvem man er så skal aldri noen noensinne måtte oppleve seksuell trakassering – det er en selvfølge!

Men dessverre finnes det fortsatt en hel del idioter, ofte menn, som nekter å respektere andre medmennesker og behandler dem dårlig. Etter «metoo-bevegelsen» har disse problemene blitt stadig diskutert – og det er i det minste en start.

Vi er dog mange som begynner å bli lei av at folk fortsetter å utsett andre for ulike former for overgrep – og snart må det bli en slutt på dette! Selv om det kan være naivt å tro at det skal stoppe helt må det selvfølgelig være det man streber etter.

Når du er ansvarlig overgrep mot et annet menneske, da må du faktisk leve med konsekvensene. Det kan dreie seg om en hevn, eller at man bli tatt hånd om av politiet. Sistnevnte så klart er å foretrekke, jeg skal ærlig innrømme at jeg føler ekstremt lite sympati for de idiotene som får problemer etter å ha antastet en annen person.

Kvinnens hevn hylles

For litt siden skulle en 31 år gammel restaurantgjest i Florida forlate stedet da han passerte en av servitrisene, Emelia Holden, som stod og jobbet ved en av stasjonene sine. I stedet for å bare gå forbi henne så tok han sin venstrehånd og tok den 21 år gamle kvinnen på rumpa før han gikk videre, skriver Buzzfeed News..

Da ante nok ikke mannen at det skulle vise seg å være en veldig stor feiltakelse. Bare sekunder senere svare servitrisen  – som nektet å godta det som hadde skjedd – med en revansj som nå spres som ild i tørt gress på internett.

Emelia snudde seg, tog igjen mannen – og slengte han ned. Rett foran alle de andre restaurantgjestene. Kvinnen sørget i tillegg til å holde krypet igjen til politiet hadde ankommet stedet. Da ble han pågrepet for seksuelt overgrep.

– Han fikk som fortjent. Jeg prøver bare å leve livet mitt, skrev servitrisen på sosiale medier etter hendelsen.

Et overvåkningskamera fanget hele seansen og bidro med sterke bevis mot mannen. Se det oppsiktsvekkende klippet under her:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=mzfyXxOuJ_g