Pasient hevder å ha svelget mobilladeren sin – så ser legen på røntgenbildet og innser den ekstreme sannheten

Mange leger ser mye rart i løpet av sin yrkesutøvelse.

For en tid siden skrev vi for eksempel om en mann som havnet på sykehuset etter å ha kjørt opp en stor glassflaske i endetarmen, men nå har den tullingen blitt utfordret av en 30-åring som kom inn på et indisk sykehus og hevdet at han hadde svelget mobilladeren sin.

Det viste seg imidlertid bare å være halve sannheten, skriver The Mirror.

Ja, mannen havnet på sykehuset i byen Guwahati i India med smerter i sine nedre regioner. Den 30 år gamle pasienten fortalte deretter legene at han ved et uhell hadde svelget mobilladeren sin – altså en kabel på rundt 60 centimeter.

Tok røntgen

Personalet undersøkte mannen, blant annet gjennom en endoskopi (man ser inn i kroppen med lys og kamera), men fant ingen spor etter ladekabelen, skriver The Mirror. Dette førte til at man ble tvunget til å ta røntgen.

Da skjønte legene at mannen ikke hadde fortalt hele sannheten.

Visstnok var kabelen inne i kroppen hans – men ikke i magesekken eller tarmen, men i blæren.

Følte seg bra etter inngrepet

Det viste seg da at mannen hadde ført ledningen opp gjennom sin penis for å onanere.

«Det er en form for onani når man setter gjenstander eller væske inn i blæren sin», sier legen Walliul Islam, ifølge The Mirror.

«Pasienten kom til oss fem dager etter at han førte kabelen inn i kroppen sin. Han sa gang på gang at han svelget den og vi trodde ikke en voksen mann ville lyve om noe slikt», forteller legen.

Han poengterer også at pasienten følte seg bra – både fysisk og psykisk – da han senere fikk forlate sykehuset, fri fra en stor ladekabel i blæren sin.

Bilde: Reddit

«Vi vet at noen menn gjør dette, selv om akkurat denne pasienten tok det hele til et ekstremt nivå med en ledning. Det er veldig uvanlig», sier Walliul Islam.

Trykk på dele-knappen sik at vennene dine også kan lese dette i dag!