Nå kan du endelig kjøpe mini-boblebad – til pungen

Å komme hjem etter en lang dag og tappe seg et boblebad høres nok ut som en drøm for de aller fleste. Nå kan drømmen bli virkelig – selv for de edleste delene av mannskroppen. Nå kan man nemlig anskaffe Testicuzzi, en mini-jacuzzi for pungen.

Det er noen kroppsdeler som er viktigere enn andre, og de fleste menn vil nok være enige om at en av de viktigste kroppsdelene sitter mellom navlen og kneskålene.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Det er viktig å ta vare på sine edleste deler, dels for reproduksjon og dels for å unngå problemer der nede. Og hvis du virkelig vil skjemme bort «bjellene» dine, kan man kjøpe et spesiallagd mini-jacuzzi for pungen, skriver Viral Thread.

«Det hele begynte som en morsom spøk mellom venner i lystig lag, men for ett år siden skjønte vi at det var populært og vi begynte å gjøre det!» står det på hjemmesiden deres.

Foto: Testicuzzi

Slik funker jacuzzien til ballene

Det passer ekstra bra å bruke jacuzzi for pungen om den har vært ute i hardt vær samme dag. Om du har vært ute på en lang sykkeltur, trent kontaktsport, eller vært uheldig etter et fall kan man komme hjem og pleie pungen.

Boblebadet for pungen finnes i to originale farger, hvit eller svart – men også en luksusvariant i gull – for de som vil ha en skikkelig luksusopplevelse.

Foto: Testicuzzi

«Testicuzzien er den perfekte gave for den som virkelig bryr seg om sine testikler. Et dypp i denne jacuzzien pleier deg virkelig nedentil. Den er utstyrt med en veldig myk silikonpute for den lengre kroppsdelen din ​​og to kopper til «bjellene» som kan drives i flere timer på batteri», står det på nettstedets hjemmeside.

Foto: Testicuzzi

Kjenner du noen som kan trenge en jacuzzi til ballene?

Trykk på dele-knappen i så fall!