Foto: Pxhere / Pixabay

Mann ser kona uten sminke for første gang – saksøker henne for bedrageri

Det finnes merkelige folk overalt i verden, men denne algeriske mannen tar nok kaka.

I 2015 valgte han å saksøke kona dagen etter bryllupet. Grunnen var at han at da så henne uten sminke for første gang – og følte seg lurt.

Mannen hevdet i retten at han ble livredd da han så henne, skriver Daily Mail.

Pxhere

Han har kanskje lovet henne å elske henne i tykt og tynt, men for den algeriske mannen ble det altfor mye å se kona uten sminke. Mannen var så sjokkert over å se konas ansikt uten diverse skjønnhetsprodukter morgenen etter bryllupet at han ikke kjente henne igjen.

Saksøker for rundt 175 000 kroner

Mannen var så forundret at han først beskyldte kona for å være en tyv som brøt seg inn i huset hans. Da han i stedet endelig innså at det var kona som befant seg i parets hjem, bestemte mannen for å gå til rettssak, skriver Daily Mail.

Det dreide seg om et søksmål på 20 000 dollar, rundt 175 000 kroner.

Pixabay

Mannen hevdet i retten at han ble livredd da han så kona uten sminke – og at han først trodde det var en innbruddstyv, skriver Emirates 24/7.

«Han sa at han følte seg lurt av henne fordi hun alltid hadde på mye sminke før bryllupet deres», ble det rapportert fra retten.

«Han sa at hun så veldig vakker og attraktiv ut før bryllupet, men da han våknet neste morgen og så henne uten sminke, var han redd ettersom han trodde at hun var en innbruddstyv».

For en tosk! Gifter man seg med noen, gjør man det sannsynligvis for mer enn personens utseende! Her får kvinnen all vår sympati synes jeg – og vi får håpe at hun valgte å forlate denne dusten! Trykk nå på dele-knappen hvis du er enig!

Eller så kan du gi oss din mening i kommentarfeltet!