Livredd kvinne ringer politiet etter ubehagelig funn på badet – synet sender frysninger nedover ryggraden hennes

Som politi har man med slimete typer å gjøre til daglig, men spørsmålet er om ikke politiet i Liverpool ble mer forbauset enn vanlig da de fikk en alarm fra en svært livredd kvinne.

Hun hadde fått et mildt sagt uventet besøk – en boaslange på 2,5 meter lå nemlig og slappet av på badet hennes, skriver det lokale politiet på sin hjemmeside.

Som politi har man en ekstremt viktig jobb, å sørge for at offentligheten kan føle seg trygge.

Hver dag politibetjenter går på jobb, gjør de det med vissheten om at de kan risikere livet til noen andre.

Enorm boaslange på badet

Men noen ganger innebærer politiyrket også at man må forholde seg til ikke-menneskelige trusler mot tryggheten.

Det var dagen før nyttår, 30. desember, at politiet i Merseyside, Liverpool fikk en litt merkelig oppringning. Det var en livredd kvinne som varslet om at en 2,5 meter lang slange okkuperte badet hennes.

Verken kvinnen som bor i leiligheten eller naboene hadde noen anelse om hvor slangen kom fra.

Kilde: Facebook

Lå og slappet av

Etter at politiet kom til stedet, måtte de gjøre noen undersøkelser før de forsto at det handlet om en boaslange, som ikke er giftig.

Deretter måtte de ringe rundt til ulike organisasjoner og dyreparker, men ingen hadde mulighet til å plukke opp slangen som lå og slappet av på badet.

Kilde: Facebook

Til slutt kom en politimann med erfaring med reptiler til unnsetning og ga slangen litt vann og la den deretter i en stor boks.

Slangen fikk deretter overnatte på et dyresykehus.

Som politimann får man oppleve både det ene og det andre! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får lese dette i dag!