Hunden slipper kraftig fis i søvne – men kattens motangrep får tusenvis til å le høyt

Når vi ser hunder og katter på TV, kommer de ikke alltid så godt overens. Men det er selvfølgelig unntak der de kan leve side om side, med familien sin. Disse to vennene ser ut til å kunne bo sammen, men de ser heller ikke ut til å være redde for å si noe hvis noe går galt. I det minste ikke katten…

Dyreeieren filmet mens hunden tok en lur og katten hvilte ved hans side. Imidlertid var katten fortsatt våken. Videoen begynner ganske uskyldig når eieren trykker på «spill av» og kameraet fanger opp hvordan hunden sover og katten, som tidligere nevnt, ligger ved siden av med øynene åpne. Hunden lukker øynene og sovner.

Gå ikke glipp av poker hos Betsson: Spill hvor som helst – vinn når som helst!

Katten ser målløst ut over rommet og ser også ut til å ha det veldig bra på sengen.

Plutselig kommer det en rar lyd

Så skjer det. Plutselig kan du høre kameraet fange en lyd som føles både kjent og uventet. Men katten innser straks hva som skjedde… Hunden har, som det ser ut på filmen – lykkelig uten å vite det – sluppet en promp i søvne! Du kan virkelig se hvor skjønt han har det der han ligger og fiser. Katten bak? Ikke like glad!

Katten får nesten panikk når den ser seg rundt og stirrer sint på hunden.

Men katten nøyer seg ikke med å bare gi hunden det «onde øye.» Ta en titt på videoen som har over en million visninger på Youtube – og hold øye med kattens neste trekk.

La oss dele denne morsomme videoen videre med vennene våre på Facebook!